Descobreix aquests experts en aventures i turisme actiu a l'evocador municipi de Montanejos, on els paisatges i activitats que l'aigua fa possible en el seu increïble entorn natural sempre enamoren.

 

Máxima Aventura a Montanejos t'ofereix, a través de la companyia de guies titulats, la possibilitat de fer fantàstiques aventures i activitats al paisatge natural tan especial que envolta el municipi de Montanejos

Els especialistes de Máxima Aventura en turisme actiu t’acompanyaran a gaudir de barranquisme, circuit d'aventura, escalada, espeleologia, hidrospeed, humor groc, caiac, salt de pont, ràfting, rutes interpretatives, vies ferrades i fins i tot fantàstics trekkings.

Amb els guies professionals de Máxima Aventura a Montanejos el teu comiat de solter, reunió d'amics, activitat de team building o excursió escolar serà tot un èxit ple d'emocions i amb tota la seguretat, et faran fotos durant les activitats que podràs després compartir, per a mostrar els teus moments de màxima adrenalina!

Entre les seues activitats més sol·licitades estan l'escalada de crestes, el recorregut de la preciosa Ruta de l’Aigua de Montanejos, una activitat de senderisme realment recomanable, així com la del castell. El ràfting és una altra opció, i no fa falta ser un expert per a gaudir-lo. Encara que existeixen opcions més relaxades com el caiac per aigües tranquil·les.

Al bosc han preparat per a tu ponts tibetans i tirolines perquè et divertisques en les altures. Fins i tot podràs fer salt de pont. Amb Màxima Aventura a Montanejos totes les activitats són excitants sense deixar de ser totalment segures. Es poden adaptar al nivell i l'edat dels participants, així que si consultes els teus dubtes amb les seues integrants segur que saben confeccionar-te una aventura a la teua mida. I dona-li una ullada a la seua gimcana aquàtica perfecta perquè els més xicotets es divertisquen i gaudisquen!

Els coneixements dels professionals de Máxima Aventura a Montanejos, a més, els habiliten per a organitzar interessants cursos, com el d'escalada de diferents nivells, el d'iniciació a l'espeleologia o el de barranquisme. No te'ls perdes i comença a planejar la teua escapada!

Máxima Aventura

Montanejos té tant a oferir a qui el visita que sempre voldràs allargar la teua estada. Descobreix rutes senderistes d'increïble bellesa i banys naturals d'aigües cristal·lines i termals. I relaxa't després en un spa abans de degustar els seus saborosos productes i receptes!

Imatges 
maxima aventura, montanejos maxima aventura, maxima aventura rafting montanejos, rafting montanejos maxima aventura, rafting en montanejos montanejos actividades de turismo activo, kayak
montnejos