Passa-ho en gran al Mediterráneo Golf i gaudeix d'una de les teues passions, el golf, mentre descobreixes cadascun dels seus meravellosos serveis. Serà tota una experiència!

 

La Comunitat Valenciana destaca per les seues excel·lents condicions climàtiques i paisatgístiques. Per això, s'ha convertit en un dels llocs més preats per a gaudir d'un esport tan exclusiu i divertit com el golf.

En aquesta ocasió, vos recomanem que vos deixeu portar per la intuïció i trieu el Mediterráneo Golf, a Borriol. És molt més que un camp de golf, ja que compta amb zona de cafeteria, dos salons-restaurants, sala d'estar, zona de jocs i àmplies terrasses.

Així mateix, a la part més nova del Mediterráneo Golf podreu trobar una sala de pals, vestuaris amb sauna, sala de massatges, gimnàs, així com una zona polivalent amb televisió i àmplies terrasses amb vista al camp de golf.

Si el visites en família, els més xicotets de la casa podran gaudir de grans moments gràcies a les seues deu pistes de tennis, sis de pàdel i dos camps de futbol. Tot el que pugues imaginar i molt més.

Però si el que volen els xiquets és aprendre la millor tècnica de golf, et proposem que descobrisques la seua reconeguda escola esportiva. Podràs triar entre iniciació, perfeccionament i competició.

El Mediterráneo Golf és tot un emblema, ja que ha vist jugar a grans personalitats d'aquest esport. Al llarg dels anys ha obtingut innombrables reconeixements i, hui dia, és un dels més valorats de la Comunitat Valenciana.

Un altre dels punts forts d'aquest club de golf és el seu entorn, ja que se situa a la urbanització La Coma, al municipi de Borriol. Es tracta d'un lloc envoltat de naturalesa, tranquil·litat i bellesa. Et recomanem que aprofites l'ocasió i que descobrisques este municipi castellonenc. La seua gent, els seus costums i el seu encant t'enamoraran. 

Mediterráneo Golf

Borriol, a la comarca de la Plana Alta, és un municipi tant acollidor com agradable. És un d'eixos llocs en els quals el temps es deté gràcies a les seues tradicions i als seus costums, tan arrelats en la seua gent. Compta amb paisatges de gran bellesa i la naturalesa del seu entorn representa l'essència de la Comunitat Valenciana.

Imatges 
club de camp del mediterrani castello club de camp del mediterrani castello, club de camp del mediterrani borriol, club de camp del mediterrani golf, golf borriol, golf mediterrani borriol, club de golf borriol, golf borriol castello
mediterráneo golf