Molino del Agua a Banyeres de Mariola: hotel per a desconnectar

Vols descansar en un lloc on s'escolta el murmuri de l'aigua? Descobreix l'Hotel Molino del Agua i gaudeix d'una estada envoltat de naturalesa.

Descansar, desconnectar, respirar, relaxar-se… Tot això és el que moltes vegades necessitem. Prendre'ns una pausa i connectar amb la naturalesa per a recarregar les piles. Si ens escapem a Banyeres de Mariola, podrem descobrir llocs màgics on la flora i la fauna tenen un especial protagonisme. A més, aquesta destinació està situada al Parc Natural de Serra de Mariola, coneguda, entre moltes altres coses, per la quantitat d'herbes aromàtiques i medicinals.

En aquest enclavament privilegiat es troba l’Hotel Molino del Agua, un lloc tranquil, acollidor on gaudir del relax en les seues instal·lacions.

Des de totes les seues habitacions podràs escoltar el so de l'aigua que passa pel seu voltant. Aquest molí es va restaurar per a convertir-lo en una casa amb totes les dependències necessàries: un gran saló, zona de biblioteca, un fumeral i un menjador. A més, podràs accedir a un pati on llegir un bon llibre i gaudir de la tranquil·litat de la zona. La seua decoració està molt cuidada, i ofereix els millors serveis mentre es manté l'essència del seu passat.

Aquest hotel té el propòsit de ser el més ecològic possible. Per això, els seus propietaris han invertit en un sistema de climatització i aigua calenta sostenible a través de l'energia geotèrmica.

Gràcies a la seua ubicació, l’Hotel Molino del Agua compta amb diferents rutes senderistes al seu voltant perquè pugues conéixer de primera mà l'entorn que envolta aquest bell lloc. Sens dubte, és una casa molt recomanable si vols gaudir de la naturalesa en el seu estat més pur i salvatge.

Hotel Molino del Agua

Banyeres de Mariola es troba al nord de la província d'Alacant, a la comarca de l'Alcoià. La naturalesa envolta aquesta bella destinació i el Parc Natural de la Serra de Mariola és un dels seus símbols. Només has d'endinsar-te en aquesta destinació i descobrir la història del municipi a través del seu nucli urbà o sentir la naturalesa amb les diferents rutes senderistes.

Imatges 
hotel rural molino del agua