Et proposem visitar Olocau i fer una parada en aquesta deliciosa i tradicional pastisseria. Prepara't per a provar dolços fantàstics!

 

La Panadería Olocau és una parada obligatòria en la teua vista a aquesta localitat de la comarca de El Camp de Túria, a l’interior de València. T'encantarà descobrir a què sap la tradició rebostera d'aquest lloc!

A la Panadería Olocau podràs trobar la tradicional coca de llanda, que aquest forn a Olocau prepara amb mestratge, o dolços tradicionals de Nadal com els polvorons d'ametla. Bombes de xocolate blanc, galetes amb xips de xocolate o els tradicionals rotllets d'ametla i mistela esperen que vingues a provar-los. Per descomptat, no els falten opcions salades com els pastissets, grans protagonistes de la gastronomia valenciana, o els deliciosos “panquemaos”.

El pastís de moniato o de carabassa també està entre l'oferta de Panadería Olocau, i amb el seu pa artesà de qualitat preparen xicotets entrepans que t'encantarà provar, sobretot si emprens o estàs acabant una ruta de senderisme amb eixida i meta a Olocau!

Et proposem conéixer des d'Olocau la fantàstica Serra Calderona, o caminar fins a l’Aqüeducte de L’Arquet. I l’oferta senderista no s’acaba ahí! Tens la Ruta Geològica, la Ruta al Castell del Real, la Ruta del Rodeno i les Amitges o la Ruta al Poblat Emmurallat Puntal dels Llops. 

Després d'una bona caminada, segur que t'abelleix reposar forces amb la seua fantàstica pasta fullada amb cabell d'àngel i pinyons, o provar l'especialitat local, la coca de garrofa! La Panadería Olocau és el complement perfecte a una activitat de turisme actiu!

També pots passar abans de començar a caminar i portar-te una coca de pernil perfecta per a fer una parada en la teua ruta. Descobrir els forns i pastisseries tradicionals dels nostres municipis és tota una aventura que no et pots perdre! T'apuntes a una excursió carregada de sabor?

Panadería Olocau

Olocau és una gran destinació per a senderistes i amants dels municipis amb autenticitat. No pots deixar de visitar aquest municipi del Camp de Túria a l'interior de València! Dona una ullada a les genials rutes que parteixen d'Olocau, calça't les botes i comença a gaudir d'un paisatge increïble.

Imatges 
Panadería Olocau valencia,
panaderia en olocau,
horno en olocau,
olocau panaderia,
olocau panaderia comprar,
que ver en olocau,