T'agradaria viure una experiència inoblidable en plena naturalesa? Acabes d'iniciar-te en el món de la muntanya? Eres tot un expert? Tingues el nivell que tingues, Persenda Esports d’Aventura té alguna cosa preparada per a tu.

 

La naturalesa en Atzeneta del Maestrat és tot un luxe. Només has d'endinsar-te en ella, descobrir els seus magnífics paisatges i les seues espectaculars rutes senderistes. Tingues el nivell que tingues, ací podràs viure una experiència inoblidable. 

Des de Persenda Esports d’Aventura volen que tothom, dins de les seues possibilitats, puga gaudir d'aquest entorn tan bonic que tenim a la Comunitat Valenciana. I saps com va començar tota aquesta aventura?

En 2012, Persenda es va crear com una xicoteta botiga de roba i calçat de muntanya. Van començar a formar-se i a organitzar activitats d'aventura perquè tothom poguera compartir els seus valors mediambientals i van conéixer aquests grans tresors que tenim en la Comunitat Valenciana.

Acabes de començar? Eres tot un expert? A Persenda tenen tot el que necessites independentment de quin siga el teu nivell. Podràs fer activitats de senderisme nocturn i contemplar la bellesa del cel replet d'estreles o podràs conquistar el pic del Penyagolosa. Una altra de les activitats que proposen és una bonica ruta pels pobles de la Mancomunitat del Penyagolosa o aprendre de grans experts amb el seu curs de bolets.

L'escenari és màgic siga l'època de l'any que siga. El Parc Natural del Penyagolosa ofereix infinitat de rutes per a descobrir aquest meravellós paratge. Des d'aquesta empresa, coneixen perfectament el terreny, motiu pel qual les seues activitats estan molt ben adaptades. Comença una nova aventura: tu marques el límit, ells el converteixen en una cosa inoblidable. T'uneixes a aquesta gran experiència?

Persenda Esports d’Aventura

Atzeneta del Maestrat és un acollidor municipi de l'interior de Castelló. Una destinació repleta de jaciments arqueològics de l'Edat de Bronze. Només has de passejar pel seu barri antic i pels seus voltants per a conéixer la història que envolta aquest magnífic lloc. A més, a Atzeneta del Maestrat, la naturalesa és una gran protagonista. Descobreix totes les seues rutes!

Imatges 
persenda persenda atzeneta que hacer en la provincia de castellon deportes en la provincia de castellon persenda penyagolosa
atzeneta