Benicarló pot presumir de comptar amb una estrella Michelin. El xef que l'ha aconseguida és Raúl Resino i el seu restaurant és tot un homenatge al producte mediterrani. Vols saber-ne més? T'ho expliquem!

 

 

Les escapades gastronòmiques al Mediterrani són autèntics homenatges. Llocs i sabors que ens fan descobrir noves possibilitats, diferents cultures o conéixer mil i una històries. En la Comunitat Valenciana, cada destinació alberga tantes tradicions i costums com sabors i receptes. Hui et proposem una experiència gastronòmica sense igual. Vols degustar-la? Hi estàs convidat!

El restaurant de Raúl Resino, a Benicarló, és un autèntic temple de la gastronomia mediterrània. Gràcies al seu estil propi i a l'esforç d'anys, ha aconseguit ser estrella Michelin i Cuiner de l'any a Espanya 2016.

La cuina de Raúl Resino es basa en la proximitat i en el producte local del Maestrat i de la Costa dels Tarongers. Servint-se de la mar i de l'horta, aquest jove xef ha aconseguit crear una gastronomia única. La seua filosofia és clara: "Cuinem com pensem, no pensem com cuinarem".

La unió entre la tradició i les tècniques d'avantguarda ha donat lloc a una cuina de gran nivell. El restaurant Raúl Resino no té carta fixa, sinó que elaboren menús degustació a partir dels productes locals de temporada i productes del dia de la llotja. D'aquesta forma, són capaços d'oferir-li al client el millor a cada moment. 

El xef Raúl Resino compta amb anys d'experiència, ja que amb només 15 anys va començar a interessar-se i a formar-se en el món de la cuina. Ha format part de l'equip de grans cuines, com el restaurant Martín Berasategui de Lasarte, el Celler de Can Roca a Girona o el restaurant Suzaku de Tòquio al costat del prestigiós mestre Yoshikawa Takamasa.

Et convidem a descobrir la província de Castelló i la seua gastronomia, el Maestrat i la bellesa de Benicarló. A més de pels seus sabors, t'enamorarà pels seus paisatges, per les seues tradicions i per l'amabilitat de la seua gent. Descobreix-ho!!

Restaurante Raúl Resino

  • C/ d'Alacant nº2
  • 964 86 55 05

En la costa de Castelló, Benicarló és un d'eixos llocs que captiva des del primer moment. Les seues precioses platges, el seu clima privilegiat i el seu valor cultural, converteixen aquest municipi en un dels llocs més especials de la Comunitat Valenciana. Endinsa't enl Mediterrani gràcies a aquest meravellós lloc.

Imatges 
restaurante raul resino restaurant benicarlo raul resino raul resino benicarlo raul resino benicarlo castello menu raul resino raul resino castello raul resino cuiner raul resino chef
raul resino