Raúl Resino, l’estrella gastronòmica de Benicarló

Benicarló pot presumir de comptar amb una estrella Michelin. El xef que l'ha aconseguida és Raúl Resino i el seu restaurant és tot un homenatge al producte mediterrani. Vols saber-ne més? T'ho expliquem!

 

 

Les escapades gastronòmiques al Mediterrani són autèntics homenatges. Llocs i sabors que ens fan descobrir noves possibilitats, diferents cultures o conéixer mil i una històries. En la Comunitat Valenciana, cada destinació alberga tantes tradicions i costums com sabors i receptes. Hui et proposem una experiència gastronòmica sense igual. Vols degustar-la? Hi estàs convidat!

El restaurant de Raúl Resino, a Benicarló, és un autèntic temple de la gastronomia mediterrània. Gràcies al seu estil propi i a l'esforç d'anys, ha aconseguit ser estrella Michelin i Cuiner de l'any a Espanya 2016.

La cuina de Raúl Resino es basa en la proximitat i en el producte local del Maestrat i de la Costa dels Tarongers. Servint-se de la mar i de l'horta, aquest jove xef ha aconseguit crear una gastronomia única. La seua filosofia és clara: "Cuinem com pensem, no pensem com cuinarem".

La unió entre la tradició i les tècniques d'avantguarda ha donat lloc a una cuina de gran nivell. El restaurant Raúl Resino no té carta fixa, sinó que elaboren menús degustació a partir dels productes locals de temporada i productes del dia de la llotja. D'aquesta forma, són capaços d'oferir-li al client el millor a cada moment. 

El xef Raúl Resino compta amb anys d'experiència, ja que amb només 15 anys va començar a interessar-se i a formar-se en el món de la cuina. Ha format part de l'equip de grans cuines, com el restaurant Martín Berasategui de Lasarte, el Celler de Can Roca a Girona o el restaurant Suzaku de Tòquio al costat del prestigiós mestre Yoshikawa Takamasa.

Et convidem a descobrir la província de Castelló i la seua gastronomia, el Maestrat i la bellesa de Benicarló. A més de pels seus sabors, t'enamorarà pels seus paisatges, per les seues tradicions i per l'amabilitat de la seua gent. Descobreix-ho!!

Restaurante Raúl Resino

  • C/ d'Alacant nº2
  • 964 86 55 05

En la costa de Castelló, Benicarló és un d'eixos llocs que captiva des del primer moment. Les seues precioses platges, el seu clima privilegiat i el seu valor cultural, converteixen aquest municipi en un dels llocs més especials de la Comunitat Valenciana. Endinsa't enl Mediterrani gràcies a aquest meravellós lloc.

Imatges 
restaurante raul resino restaurant benicarlo raul resino raul resino benicarlo raul resino benicarlo castello menu raul resino raul resino castello raul resino cuiner raul resino chef