Gaudeix de la naturalesa com mai. Viu un dia ple d'aventures, reptes i diversió en família. La vostra experiència en Saltapins es convertirà en un record inoblidable.

 

Els extraordinaris paisatges de la Comunitat Valenciana ens permeten viure mil i una experiències diferents. Els aventurers, els amants de la naturalesa, així com aquells que busquen pau i activitats tranquil·les, trobaran ací el seu lloc. Et proposem que et poses les sabatilles, et deixes portar i ens acompanyes en aquesta gran aventura.

Hui viatgem fins a Morella, un dels pobles més bonics d'Espanya, per a descobrir Saltapins, un parc d'aventura en el qual podreu saltar en tirolines de 100 metres, creuar ponts tibetans i, fins i tot, viure emocions fortes en diferents lianes i estreps. 

Hauràs de demostrar la teua audàcia i la teua resistència física per a superar diferents proves aèries, instal·lades a la part alta dels arbres, mitjançant cables i plataformes de fusta. Per això, en aquest repte, cada arbre està unit a un altre per diversos cables i, finalment, vos conduirà fins a una plataforma d'entre 2 i 17 metres, des d'on començareu la vostra progressió fins a la següent plataforma.

Es tracta d'un parc d'aventures dissenyat per a tota la família. En plena naturalesa, podreu divertir-vos mentre supereu diferents reptes de manera autònoma. Cadascun dels circuits d'aventura es basen en un conjunt d'activitats relacionades amb la muntanya i la naturalesa, en els quals s'uneixen aptituds tan positives i importants com la destresa, l'equilibri, la confiança, la resistència o la força. Sempre garantint la màxima seguretat.

Un dels objectius principals de Saltapins és la motivació i la participació de xiquets, joves i adults en activitats esportives de nivell bàsic. Endinsa't en la bellesa de Morella i viu en família la que pot arribar a ser l'aventura de l'any. 

Saltapins

Morella és un dels pobles més bonics d'Espanya. El seu encant és capaç d'impregnar cada racó del municipi i els seus paisatges ens regalen increïbles connexions amb la naturalesa. És un lloc al qual sempre voldràs tornar, ja que en cadascun dels teus viatges descobriràs nous racons i viuràs experiències úniques.

Imatges 
saltapins morella alberg saltapins circuit d’aventura saltapins alberg morella saltapins saltapins aventura morella morella saltapins aventura saltapins
saltapins