Terra Natura Benidorm és una opció ideal per a un dia en família

Vos proposem un dia inoblidable en família i envoltats de la fauna més sorprenent i exòtica del planeta. Segur que repetireu!

 

 

Els dies en família poden ser tota una aventura, un moment únic i un record inoblidable. Si tries la Comunitat Valenciana per a viure dies sorprenents i immillorables, et proposem un pla familiar que vos encantarà a cadascun de vosaltres. Vols conéixer-ho? Acompanya'ns!

Terra Natura és la perfecta combinació entre fauna, naturalesa, educació i diversió. Un viatge que et permetrà conéixer els animals més imponents i especials de tot el món en un entorn respectuós i agradable.

Situada a Benidorm, Terra Natura et transportarà, a través dels seus hàbitats, a diferents llocs del planeta. Descobreix les fascinants criatures verinoses de Pangea, gaudeix de la bellesa dels ocelots o dels jaguars d'Amèrica, sorprèn-te amb la varietat d'animals d'Europa o viu una gran experiència al costat dels elefants, rinoceronts o tigres de bengala d'Àsia

En cadascuna de les visites, podràs comptar amb guies especialitzats que vos explicaran la història, les curiositats i el dia a dia de tots els animals de Terra Natura Benidorm. A més, aquest zoo tan peculiar es caracteritza també per tindre com a prioritat salvaguardar espècies animals en perill d'extinció. Per això, formen part de diferents programes internacionals de conservació per a evitar l'extinció d'animals com l'ocelot, el jaguar, el tigre de Sumatra, el lleó asiàtic, el rinoceront indi, el gaur indi, el cérvol Barasingha o el dhole asiàtic.

Terra Natura Benidorm posa l'accent principalment en l'educació perquè els xiquets coneguen i valoren la importància de respectar i cuidar la diversitat biològica i els ecosistemes del planeta. Amb aquest objectiu, el zoo organitza visites especials per a col·legis en les quals l'equip d'Animals i Educació s'encarrega de sensibilitzar mitjançant diferents experiències els més xicotets. Això sí, sempre passant-ho genial.

Gaudeix i aprén en família d'una forma única i divertida. Visita Terra Natura Benidorm!

Terra Natura Benidorm

Benidorm és un d'eixos llocs en els quals és possible descobrir llocs i paisatges tan diferents com sorprenents. La mar i la muntanya defineixen el seu caràcter mediterrani i la seua gastronomia representa l'essència de la Comunitat Valenciana. Un regal per als cinc sentits que no et deixarà indiferent. 

Imatges 
terra natura benidorm null null null null null null null