Vos proposem un dia inoblidable en família i envoltats de la fauna més sorprenent i exòtica del planeta. Segur que repetireu!

 

 

Els dies en família poden ser tota una aventura, un moment únic i un record inoblidable. Si tries la Comunitat Valenciana per a viure dies sorprenents i immillorables, et proposem un pla familiar que vos encantarà a cadascun de vosaltres. Vols conéixer-ho? Acompanya'ns!

Terra Natura és la perfecta combinació entre fauna, naturalesa, educació i diversió. Un viatge que et permetrà conéixer els animals més imponents i especials de tot el món en un entorn respectuós i agradable.

Situada a Benidorm, Terra Natura et transportarà, a través dels seus hàbitats, a diferents llocs del planeta. Descobreix les fascinants criatures verinoses de Pangea, gaudeix de la bellesa dels ocelots o dels jaguars d'Amèrica, sorprèn-te amb la varietat d'animals d'Europa o viu una gran experiència al costat dels elefants, rinoceronts o tigres de bengala d'Àsia

En cadascuna de les visites, podràs comptar amb guies especialitzats que vos explicaran la història, les curiositats i el dia a dia de tots els animals de Terra Natura Benidorm. A més, aquest zoo tan peculiar es caracteritza també per tindre com a prioritat salvaguardar espècies animals en perill d'extinció. Per això, formen part de diferents programes internacionals de conservació per a evitar l'extinció d'animals com l'ocelot, el jaguar, el tigre de Sumatra, el lleó asiàtic, el rinoceront indi, el gaur indi, el cérvol Barasingha o el dhole asiàtic.

Terra Natura Benidorm posa l'accent principalment en l'educació perquè els xiquets coneguen i valoren la importància de respectar i cuidar la diversitat biològica i els ecosistemes del planeta. Amb aquest objectiu, el zoo organitza visites especials per a col·legis en les quals l'equip d'Animals i Educació s'encarrega de sensibilitzar mitjançant diferents experiències els més xicotets. Això sí, sempre passant-ho genial.

Gaudeix i aprén en família d'una forma única i divertida. Visita Terra Natura Benidorm!

Terra Natura Benidorm

Benidorm és un d'eixos llocs en els quals és possible descobrir llocs i paisatges tan diferents com sorprenents. La mar i la muntanya defineixen el seu caràcter mediterrani i la seua gastronomia representa l'essència de la Comunitat Valenciana. Un regal per als cinc sentits que no et deixarà indiferent. 

Imatges 
terra natura benidorm hotel terra natura, terra natural alacant, terra natura zoo, hotel terra natura benidorm, animals terra natura, autobus benidorm terra natura, activitats terra natura,
terra natura benidorm alicante