Eres un amant de l'esport i la naturalesa? Et proposarem uns quants plans de la mà de grans professionals. Pren-ne nota!

 

Toallsites a Xeraco és una empresa de turisme actiu integrada per verdaders apassionats de la naturalesa, els animals i l'esport, que es preocupen de transmetre a través de les seues activitats eixe amor a grans i xicotets siga quina siga la seua capacitat o estat de forma.

La seua intenció és clara: fomentar l'exercici combinant-lo amb el turisme actiu en molts dels nostres grans paisatges d'interior i de platja. Aquests professionals es convertiran en els teus monitors, acompanyants i proveïdors de material més de confiança. En Toallsites estan encantats de submergir-se en la naturalesa amb tu!

Entre les moltes activitats que pots desenvolupar amb Toallsites estan les travessies en caiac, amb reportatge de fotos inclòs i amb eixida des de Xeraco o una altra platja. Les travessies en rius, com el Vaca o el Xúquer també estan entre la carta de serveis de Toallsites, una activitat en la qual es gaudeix d'unes vistes espectaculars, especialment al capvespre, igual que les travessies en embassaments, amb les quals descobrir el paisatge del Regajo, Sichar, Arenoso, Benitandús, Escalona, Loriguilla, Cortes de Pallás, Benagéber o Guadalest, entre d’altres. 

A més, podràs fer travessies en diferents cales d'Alacant, llocs plens de bellesa i de biodiversitat i altres, acompanyat de la teua mascota! Una altra possibilitat és aprendre amb els experts de Toallsites a gaudir del paddle surf o viure l'experiència de l'espeleologia esportiva degudament assessorat i equipat.

Però això no és tot! Aquest conjunt de professionals creen excursions personalitzades, divertides gincanes, activitats extraescolars i de conscienciació animal i mediambiental, i activitats variades amb animals. I pots simplement llogar-los el material necessari o encarregar-los una experiència per a regalar!

Descobreix amb Toallites tot el que les nostres mars, rius i embassaments tenen per a oferir-te i prepara't a gaudir, acompanyat de professionals i apassionats del turisme actiu, del bonic que és connectar amb la naturalesa i els animals.

Toallsites

 

Xeraco, entre la mar i la muntanya, és una destinació a la província de València amb unes platges que t'encantaran. Res com donar-se un bon capbussó en el Mediterrani després d'una ruta senderista! A més, en el seu nucli urbà trobaràs elements tan interessants com la Cisterna o en el seu entorn la Torre de Guaita. Prepara la teua escapada!

Imatges 
activitats esportives xeraco activitats aquatiques xeraco travesies kayak