Si eres un amant del BTT, Tracks Maestrat pot ser la teua pròxima aventura. Recorre els paisatges més meravellosos de Castelló sobre rodes. Serà una cosa única!

Descobrir el Mediterrani, la seua cultura, els seus pobles, les seues tradicions, la seua gastronomia i els seus valors sempre és una experiència renovadora i deliciosa. I és que la Comunitat Valenciana amaga alguns dels territoris més bonics d'Espanya, zones amb gran valor paisatgístic i patrimonial. Hui no només et convidem a conéixer cadascun d'aquests llocs, sinó que et proposem una manera diferent de fer-ho. Te’n vens?

Tracks Maestrat ens dona l'oportunitat de recórrer la província de Castelló a través d'una extraordinària ruta circular btt per etapes. Podràs triar si desitges viure-ho en dos, tres o quatre dies. Cadascuna de les etapes et permetrà posar-te a prova i gaudir d'alguns dels paisatges més meravellosos del Mediterrani.

La ruta comença a Xert, en el cor del Baix Maestrat, i recorre alguns dels llocs amb més encant de Castelló. Cales extraordinàries, les històriques pintures rupestres de Tirig-Valltorta, declarades Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, pobles coneguts internacionalment com Peníscola o Morella i una infinitat de tresors naturals i paisatgístics d'incalculable valor patrimonial. A més, cadascun dels territoris et permetrà degustar la gastronomia típica de la zona. 

Gràcies a l'agradable clima de la Comunitat Valenciana, podràs fer aquest Tracks Tour durant tot l’any. En aquest cas es tracta d'un recorregut autoguiat i no competitiu, ja que l'important d'aquesta aventura és poder gaudir de cadascun dels paisatges que visites.

Tracks Maestrat ofereix nombroses facilitats perquè no hages de preocupar-te per res més que per aprofitar cada instant. Podràs comptar amb assistència mecànica al final de cada etapa i amb transport d'equipatge, un dels serveis més importants per als ciclistes que fan aquesta ruta. 

Aquest pot ser un d'eixos viatges que recordaràs per a tota la vida. Gaudeix de la teua passió sense límits i deixa't portar sobre rodes.

Tracks Maestrat

Xert és un acollidor municipi de l'interior de Castelló, en el cor del Maestrat. Conegut per la seua història i per les seues tradicions, Xert és un d'eixos llocs en els quals detindre el temps i descobrir el caràcter mediterrani i la seua essència. Recorre els seus paisatges i assaboreix la seua gastronomia, t'enamoraran!

Imatges 
btt castellon
rutas btt castellon
circuito btt castellon
btt alt maestrat
ciclismo en castellon
castellon
Xert
btt por etapas