Descobreix una altra manera de gaudir la naturalesa amb Tronkos y Barrancos, experts en muntanya disposats a fer de la teua escapada tota una experiència!

 

Tronkos y barrancos ens proposen turisme d’aventures a Beneixama, una xicoteta localitat de l'Alt Vinalopó que segur tens encara per descobrir. Es tracta d'un equip de verdaders apassionats de la muntanya especialitzats a fabricar records inesborrables. 

En la seua llista d'activitats a Beneixama trobem descens de barrancs, vies ferrates, activitats d'espeleologia, senderisme i trekking, escalada i pujada de crestes, salt de pont i molt més. No has de preocupar-te pel material, ni de trobar l'enclavament: els experts d'aquesta empresa s'encarregaran de posar-te les coses fàcils perquè la teua única missió siga gaudir de les sensacions de recórrer els punts més agrestos de la naturalesa. 

Es tracta d'una opció genial per a fer activitats de turisme actiu o multiaventures a Beneixama que també es pot adaptar a exercicis de team building per a empreses, ja que els membres de Tronkos i Barrancos coneixen la importància de treballar en equip quan ens enfrontem a determinats reptes. 

Gràcies als seus coneixements, tindràs l'oportunitat de viure experiències plenes d'adrenalina en un entorn segur i amigable, segur que voldràs repetir! Et guiaran en xicotets grups per la naturalesa donant-te l'oportunitat tant de conéixer millor la biodiversitat que t'envolta com d'aprendre sobre la millor manera de cuidar el nostre medi ambient

El gran avantatge d'iniciar-te o practicar aquestes activitats de turisme d'aventures amb Tronkos i Barrancs és la seguretat que estaràs acompanyat d'experts tant a la muntanya com en l'ensenyament d'aquesta classe d'esports, així que en tot moment sabran com fer dels reptes en una activitat atractiva i de cada xicotet pas un assoliment a celebrar.

Si, a més, et preguntes què fer a Beneixama, segur que trobes un moment per a aprofitar i visitar els seus museus o la’Església Parroquial de Sant Joan Baptista. Tot són avantatges si et decideixes a practicar multiaventures amb Tronkos y Barrancos!

Tronkos y Barrancos

Mitjançant al seu museu etnogràfic, Beneixama et pot descobrir molt sobre com ha viscut de manera tradicional en aquest racó de l'Alt Vinalopó. T'animes a visitar aquesta bonica localitat de tranquils carrers? Et recomanem no perdre't les seues festes de moros i cristians!

Imatges 
turisme d’aventures beneixama, activitats beneixama, turisme actiu en beneixama