Et proposem descobrir la província de València d'una manera molt activa i aventurera, en jeep! Descobreix aquesta opció tan divertida amb la qual recórrer els Parcs Naturals de la Serra Calderona i L'Albufera.

 

Valencia Excursions té la seua base a València, on preparen des de l'experiència unes quantes propostes de turisme actiu que no et deixaran indiferent. Es tracta de descobrir el costat més aventurer dels nostres paisatges naturals i ciutats a bord d'un jeep. I la bona notícia és que els seues guies professionals aconseguiran durant el recorregut que aprengues i gaudisques al màxim de tot el que aniràs veient.

Una de les seues propostes et portarà a descobrir el Parc Natural de l’Albufera en un jeep descapotable, que canviaràs per les tradicionals barques de l'evocadora població del Palmar per a navegar per la llacuna envoltat d'ocells i plantes aquàtiques. T'aconsellem buscar un deliciós plat d’all i pebre d'anguila en algun dels seus molts restaurants!

Un altre pla realment interessant és el seu tour pel Parc Natural de la Serra Calderona, on pics i boscos et porten a miradors d'increïble bellesa. A Valencia Excursions coneixen bé l'entorn del Garbí y el Castell de Serra, així que t'acostaran a llocs on les vistes et deixaran sense alé.

Apunta't a aquesta manera tan diferent de fer recorreguts per la província de València, al teu aire, còmodament i amb la guia que necessites per a aprofitar al màxim la teua estada. No et perdes els plans i tours de Valencia Excursions y descobreix una altra manera de gaudir del nostre territori!

Valencia Excursions

València és una ciutat vibrant, on la història i la modernitat han creat monuments impressionants que no has de perdre't, i on els sabors més tradicionals t'esperen als seus típics forns i pastisseries. Descobreix tots els plans que pots viure al costat del Mediterrani!

Imatges 
Valencia