Parc Natural de l'Albufera

Main image

Multimèdia Gallery 

No et pots perdre aquest enclavament natural on la naturalesa i els oficis tradicionals s'uneixen per a formar un paisatge captivador. Molt prop de la ciutat de València!

El Parc Natural de l'Albufera és una explosió de biodiversitat i paisatges naturals a molt pocs quilòmetres de la ciutat de València, on poder fer multitud d'activitats per a tots els gustos.

Es tracta d'una llacuna d'aigua dolça comunicada amb la mar, molt pròxima, a través de canals o goles. Això genera un hàbitat molt característic on es donen cita aus i plantes aquàtiques. Més de 350 espècies ornitològiques esperen als aficionats al birdwatching, que podran identificar tant les aus que la visiten a l'hivern com les espècies que es reprodueixen en els seus aiguamolls.

Constitueix un enclavament estratègic per a conéixer, des del seu origen, alguns dels plats més típics de la zona, ja que el Parc Natural de l'Albufera i els camps d'arròs formen paisatges indivisibles. A més, no pots deixar passar l'oportunitat de provar el saborós i tradicional guisat del all-i-pebre d'anguiles.

A l'encant natural del parc s'uneix la riquesa etnològica de les poblacions que l'envolten, com El Palmar. I t'ofereix la possibilitat d'observar la seua riquesa des de les seues tradicionals barques i embarcacions de vela llatina. Per als amants de la bicicleta és una gran opció i un passeig senzill, sense desnivells i ple de punts on detindre's a traure fotografies de gran bellesa.

Hi ha un Parc Natural de l'Albufera per a cada viatger, i per a tots aconseguirà oferir un paisatge o una oportunitat d'aventura diferent i inoblidable. Arribar fins allí és realment senzill des de València: a què esperes per a submergir-te en els paisatges descrits per Blasco Ibáñez en les seues novel·les?

Més informació

TIPUS

Parcs