La carpa circense més apreciada mundialment torna a la ciutat de València amb un homenatge als seus orígens. Com s'han superat aquesta vegada els acròbates del Soleil per a honrar el seu propi art? Descobreix-ho fins al 14 de juliol!

Les acrobàcies més al·lucinants que pugues imaginar, els salts i piruetes que mai t'atreviries a donar, els colors més vius i les formes més enlluernadores que pugues veure sobre un escenari tornen a València. Cirque du Soleil, la major productora teatral del món, torna a la ciutat per a robar-te l'alé amb el seu nou espectacle, Kooza. Ni som els primers, ni serem els últims a recomanar-t'ho, així que no perdes el temps i aconsegueix ja la teua entrada!

La carpa groga i blava, l'indubtable senyal del Cirque du Soleil, ja està instal·lada en l'antiga estació del Grau. Fins al 14 de juliol, serà l'escenari on els contorsionistes del grup, els seus equilibristes, gimnastes i, en general, mags de l'acrobàcia, l'espectacle i l'escenificació representaran Kooza, un tribut al Circ tradicional.

Pallassos i acròbates divinament caracteritzats combinen els seus respectius arts per a narrar, a través de la figura de l'Innocent i amb una banda sonora en directe especialment ideada per a l'ocasió, la puresa del Circ des de la seua creació fins a l'actualitat.

Cirque du Soleil - Kooza

  • Antigua Estación del Grau
  • 913 754 768

Més de 50 artistes, entre els quals actors, músics, cantants i, per descomptat, acròbates, fan possible la màgia de Kooza. Deixa'ls que t'atrapen amb els seus salts vertiginosos, els seus equilibris impossibles, gestos d'infart i el gran conjunt que resulta de la suma de totes les seues belles proeses. No creuràs la festa de colors que s'exposa davant dels teus ulls. El cor no et bategarà amb normalitat en cap moment de l'actuació, t’ho assegurem!

Imatges 
cirque soleil kooza valencia cirque soleil kooza valencia cirque soleil kooza valencia cirque soleil kooza valencia cirque soleil kooza valencia