Visit Albufera et porta a viure intensament aquest Parc Natural

València et dona la benvinguda al paradís del Parc Natural de l’Albufera. Tria com recórrer, amb barca o bici, els cultius d'arròs tan típics de la Comunitat Valenciana.

 

València amaga un paradís natural, el Parc Natural de l’Albufera. Un espai de vegetació i fauna on el món es deté per uns instants. Es tracta d'uns dels aiguamolls més valuosos de la Comunitat Valenciana i d'Espanya. En aquest paisatge es fonen naturalesa, plantacions d'arròs, dunes i platges naturals. Si t'han entrat ganes de descobrir-ho, tenim una proposta per a tu.

Visit Albufera t'ofereix la possibilitat d'endinsar-te en el parc natural de manera diferent, amb activitats per a passar un dia inoblidable. Gràcies a aquestes, coneixeràs el gran valor ecològic de l’Albufera i la seua màgia.

Imagina't solcant les aigües del llac en una embarcació típica albuferenca. Gracias a Visit Albufera, aquests passejos amb barca admirant la bellesa paisatgística i sentint les explicacions dels guies són possibles. 

Podràs triar entre tres rutes. La primera d'elles és la d'Embarcadero Pomero, que comença en l'últim tram del canal del Saler, els arrossars del "Tancat del Pomero", passant pel llac i acabant en la reserva de fauna la "Mata del Fang". La ruta Port del Saler és un trajecte pels arrossars, la llacuna, la Gola de Pujol i les seues comportes. La ruta Port del Saler extra és la mateixa que l'anterior, però inclou la reserva de fauna.

Per a gaudir de l’Albufera en la seua màxima esplendor, et recomanem un passeig amb barca amb posta de sol. Després de navegar entre els arrossars observant la fauna, l'embarcació es quedarà en el centre del llac uns minuts abans de la posta de sol. Un espectacle de colors inundarà el cel mentre gaudeixes de la calma de l'entorn natural. A més, podràs gaudir d'un brindis amb cava mentre quedes fascinat amb el capvespre.

Si vols descobrir al teu ritme el parc natural i organitzar la teua pròpia ruta, pots llogar una de les bicis de Visit Albufera. Quan ho faces, et proporcionaran tota la informació i documentació necessària per a gaudir dels recorreguts recomanats, els quals van pel bosc de la Devesa, la platja i l'arribada al mirador del llac de l’Albufera o, fins i tot, donen la volta completa al llac de l’Albufera creuant els arrossars.
T'han agradat aquestes activitats? Tens l'opció de fer un combinat de passeig amb barca més passeig amb bici. Pots programar una activitat al matí i una altra a la vesprada o realitzar les dues durant el matí o la vesprada.

Visit Albufera

València és molt més que ciutat. Compta amb tresors paisatgístics com el Parc Natural de l’Albufera que faran que t'endinses en un llegat com són els arrossars. Deixa't sorprendre per l'encant i la màgia de València.

Imatges 
visit albufera valencia visitar l’albufera visitar albufera valencia que visitar en l’albufera de valencia