Quantes formes creus que hi ha de conéixer Xàbia? Sent l'emoció i gaudeix d'aquesta meravellosa aventura.

Xàbia és un xicotet paradís al Mediterrani. Una destinació que pots descobrir de mil formes diferents. A través de la seua gastronomia, de les seues platges, de la seua cultura i de la seua gent. Però i si et diem que també pots descobrir-la posant a prova la teua adrenalina? Xàbia Activa és una empresa que et proposa una forma completament diferent de viure aquest lloc. Coneixeràs Xàbia a través d'activitats enmig de la naturalesa i sentint emocionants experiències.

Hi estàs preparat? Pots triar quines activitats són les que més t'interessen i gaudir al màxim amb els teus amics o amb la teua família. Per exemple, podràs descobrir Xàbia a través del barranquisme. Monitors especialitzats s'encarregaran que visques una experiència inoblidable en l’Estret de les Penyes, el Barranc Abdet o en el Barranc d'Anna

Si vols endinsar-te en les millors cales de la zona, podràs fer-ho a través d'agradables rutes senderistes, fetes perquè tota la família puga submergir-se en el valor ecològic i paisatgístic que té aquesta destinació. Algunes de les rutes que organitza Xàbia Activa són al Cap de Sant Antoni, a les Coves Santes, al Montgó o als Poblats Ibers. 

Els enamorats de l'aigua també trobaran el seu lloc. Si eres un d'ells, no pots perdre't les rutes organitzades en caiac. Coneixeràs les cales més inaccessibles i salvatges de la Costa Blanca. Guiat pels seus monitors, podràs navegar entre abruptes penya-segats i coves. A més, no pots oblidar-te de les teues ulleres de busseig perquè podràs contemplar les meravelles que s'amaguen sota la mar. Tot un espectacle de la naturalesa!

Encara hi ha més. Vols sentir l'adrenalina sense eixir de l'aigua? Per a això et recomanem que practiques el coasteering. Una activitat que consisteix a explorar la costa rocosa a través de diferents esports com la natació, l'escalada o els salts. 

Sens dubte, ací tens moltes maneres de descobrir Xàbia i acabar enamorant-te més, si cap, d'ella. Una destinació que ofereix una gran quantitat d'activitats per a viure una experiència inoblidable.

Xàbia Activa

 

Xàbia es troba entre els caps de la Nao i de Sant Antoni. Un entorn ideal per a gaudir del Mediterrani, del seu clima i de la seua deliciosa gastronomia. Xàbia es divideix en tres entorns completament diferents, la vila, el port i l'Arenal. Descobreix aquesta destinació i sorprén-te amb el seu barri antic o la quantitat de cales i platges paradisíaques que l'envolten. Sempre hi voldràs tornar.

Imatges 
xabia activa xabia
activitats en familia xabia activa
activitats en xabia
plans en xabia
que fer en xabia