TARDOR

La tardor és el moment idoni per a eixir de casa, fugir de la rutina i activar-se en plena naturalesa. Descobrir paratges màgics, gaudir del temperat Mediterrani, sobrevolar muntanyes, conéixer rius, assaborir els plats de temporada i deixar-se enamorar pels colors tardorencs. Qui pot resistir-se?

Converteix aquesta estació en la més acolorida i vital de l'any. Només has de visitar qualsevol dels nostres parcs naturals per a comprovar el bé que li senta la tardor a la Comunitat Valenciana. Les fulles dels arbres es tinyen de taronja, groc i marró, fent que els boscos semblen un lloc encantat en el qual la recol·lecció de bolets i castanyes serà una activitat que faça encara més màgica aquesta experiència. Te la perdràs?

Dóna la benvinguda a la tardor en la Comunitat Valenciana! Recorre cada racó i gaudeix dels seus magnífics paisatges, envolta’t d'una naturalesa de pau que et transportarà a una desconnexió absoluta. Llocs únics que et deixaran sense alé!
 

Inspira't

image
Si ets un amant de l'esport aquàtic, fins i tot a l'hivern, de segur que aquestes platges de la província d'Alacant t'encantaran.
image
La mocadorà o mocaorà és una tradició valenciana que es remunta al segle XVIII. El dia 9 d'octubre, dia de Sant Dionís i dia de la Comunitat Valenciana, l'home regala a la seua enamorada dolços elaborats amb massapà i embolicats en un mocador. D'ací el nom d'aquesta dolça tradició popular.
image
La tardor és l'estació més acolorida de l'any, ja que els arbres es vesteixen de tot tipus de colors per a, després, perdre les boniques fulles i deixar una meravellosa estora als boscos i carrers. També caracteritzen aquesta època de l'any algunes fruites i verdures típiques de temporada.
image
Xàbia és una de les zones més turístiques de la Costa Blanca. Té algunes de les platges i cales més boniques de tota la Comunitat Valenciana. El millor de la localitat és un microclima que permet gaudir de les platges tot l'any, tant a l'estiu amb els banyistes com a l'hivern per a eixir a passejar i fer esport.

Notícies

Publicacions