Turisme cultural

Inspira't

image
Per Nadal els carrers i les cases es vesteixen de llums i flors, i a la Comunitat Valenciana anem més enllà posant sabor valencià a les receptes nadalenques i celebrant aquestes festes amb esdeveniments molt curiosos.
image
Perdre's pels pobles de Castelló sempre és una gran idea. Fer-ho a la tardor i a l'hivern pot ser una experiència inoblidable. Descobreix tots els seus racons i tria quins pobles seran l'escenari de la teua pròxima aventura.
image
A la localitat de Nules, municipi situat a l'àrea costanera de la província de Castelló, a Espanya, hi ha una ruta perfecta per a gaudir del cicloturisme en companyia dels xiquets.
image
A la comarca de l'Alcalatén, als peus del segon pic més alt de la Comunitat Valenciana, es troba l'Alcora, coneguda internacionalment per la ceràmica des del segle XVIII, època en què els forns de la Reial Fàbrica de Pisa i Porcellana del comte Aranda elaboraven peces capaces de competir amb les més famoses del continent i que arribaven als principals mercats d'Espanya, Europa i Amèrica.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions