Turisme cultural

Inspira't

image
Quantes llegendes i històries hi ha sobre el Greal? Endinsa't en una apassionant ruta per València i descobreix quina relació existeix entre aquest objecte i la ciutat.
image
És la relíquia més important de la història del cristianisme. Protagonista de les Croades de l'Edat Mitjana, del secret dels cavallers templers que la van custodiar, de llegendes artúriques o del cèlebre quadre L'Últim Sopar de Leonardo da Vinci. És el Grial, la copa considerada sagrada perquè segons els Evangelis va ser la que va utilitzar Jesucrist per a oficiar el sopar amb els seus apòstols.
image
Et contem la història del Castell el Castell de Guadalest: entra i coneix els seus orígens i algunes de les curiositats d'aquest castell medieval situat en la província d'Alacant. Descobreix la Comunitat Valenciana!
image
Amb unes 169 hectàrees d'extensió, el barri antic de València és un dels més amplis de tot Espanya, i es requereixen molts dies per a conéixer els diversos aspectes arquitectònics de la ciutat. Els romans van fundar València i després els àrabs la van ocupar, però l'estil gòtic va ser el que va deixar la influència més important en els monuments del centre històric.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions