Ali-Oli Tours: com descobrir Alacant amb excursions diferents

La província d'Alacant compta amb llocs emblemàtics i racons amagats que mereixen una visita. Descobreix-la de manera diferent.

 

La província d’Alacant t'enlluernarà amb el sol sobre les seues platges mediterrànies i et bressolarà amb la seua brisa marina. Un territori en el qual no t'avorriràs ni un segon i que compta amb una infinitat d'activitats per a descobrir-lo de manera diferent en la teua visita. Et proposem algunes experiències per a conéixer a fons la Costa Blanca.

Ali-Oli tours és una empresa alacantina que compta amb diverses propostes d'activitats a la província d'Alacant perquè tries la que més et convinga. La seua principal missió és donar a conéixer el seu entorn natural, cultural i gastronòmic. Tria la teua activitat i descobreix els llocs emblemàtics d'Alacant i també aquells racons menys visitats.

Ali-Oli tours disposa de diferents excursions de diferents tipologies. Per a endinsar-te en la seua cultura i el seu patrimoni històric hi ha diverses opcions. Una d'elles és ‘Pobles amb encant’, la qual recorre el municipi de la Vila-Joiosa, passant pel seu acolorit barri antic i la fàbrica artesanal de xocolate, i Altea, coneguda com la cúpula del Mediterrani. 

Deixant a un costat la bullícia de la ciutat, també hi ha opcions per la naturalesa, com ‘Palmeres i flamingos’ per a endinsar-se entre les 200.000 palmeres del Palmerar d’Elx i divisar les espècies d’aus i els flamencs del Parc Natural El Fondo. Sense oblidar-nos de ‘Guadalest i Fonts de l’Algar’, una visita pel pintoresc poble amb parada en les cascades, i la visita a Coves del Canelobre.

La gastronomia també és un atractiu turístic a la província d'Alacant. És per això que Ali-Oli tours compta amb diverses experiències, com ‘Sabor local: cervesa i formatge’, amb visita a negocis locals i degustació; ‘Tapes tour, un recorregut pels bars tradicionals d'Alacant, i la ‘Ruta: dolços típics d'Alacant’, amb visita a fàbriques i degustació de xicotetes delícies com torró o massapà. Si vols conéixer el cultiu d'ingredients com el raïm o l'oliva, hi ha dues excursions disponibles: ‘Vinyes d'Alacant’ i ‘Or mediterrani: oli d'oliva’.

Si t'agrada el contacte directe amb la naturalesa alhora que l'aventura, també hi ha activitats per a tu. Una d'elles és ‘Snorkel Illa Tabarca’, la qual permet conéixer la diversitat marina de les aigües que envolten l'illa. Deixant a un costat l'aigua i trepitjant terra ferma, trobem el ‘Passeig a cavall pel Maigmó’, un espectacular itinerari eqüestre per un paisatge tenyit del verd pels pins.

Ali-Oli tours

Tant si t'agrada la vida de la ciutat com la tranquil·litat de la naturalesa, la província d'Alacant té l'activitat per a tu. Endinsa't en els seus carrers de postal, en els seus pintorescos pobles i en els seus bells paratges naturals. És el moment de visitar Alacant.

Imatges 
excursions alacant excursions en alacant província excursions senderisme alacant excursions interior alacant rutes senderisme alacant rutes alacant rutes muntanya alacant alacant