Blogs en video

En la Comunitat Valenciana podràs gaudir al màxim del mar en qualsevol moment de l'any. Una temperatura mitjana de l'aigua de 18 °C, la pràctica absència de corrents, i un excel·lent règim de vents que permet navegar quasi diàriament, fan de la Comunitat Valenciana una destinació ideal per a practicar caiac, surf, vela, busseig i moltes més activitats nàutiques que et convidem a viure amb nosaltres.

Tota una xarxa de reserves marines d'una gran riquesa natural et brinda llocs impressionants per a la pràctica del tub respirador o del busseig, si vols aprofundir en elles. També és possible travessar les aigües del Mediterrani a través de l'esport de la vela, amb el piragüisme o la canoa. Què prefereixes? 

Illes volcàniques, escarpats penya-segats, coves, rompents, extensos arenals, platges urbanes, cales amagades, jaciments arqueològics submergits, espais de naturalesa protegida... paisatges aquàtics de pur Mediterrani amb opcions infinites. 

En la Comunitat podràs explorar 600 km de costa amb Reserves Marines i Parcs Naturals que s'endinsen en el mar i un complet equipament nàutic amb 22.000 amarres distribuïts en ports esportius, clubs nàutics, marines, i escoles de vela. 

Al llarg de tot el territori trobaràs escoles i centres especialitzats perquè no solament gaudisques de l'aigua, sinó que, a més, ho faces d'una forma segura, ja siga en grup, en família o de forma individual. Gaudeix de l'aigua com mai. En la Comunitat Valenciana t'esperen un muntó d'experiències!

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis
Tipus
Allotjaments
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Experiències
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Platges
Rutes

Inspira't

La Comunitat Valenciana és coneguda per tenir un bon clima, per les platges i la gastronomia. Però també té molt més: té naturalesa d’interior, història, un abundant patrimoni i nombroses activitats per a tots els gustos. Si penses en les vacances, et proposem una ruta per a conéixer la Comunitat Valenciana en totes les seues versions.
Benidorm és coneguda pels seus dies assolellats i la seua costa. Com molts dels seus visitants desconeixen que Benidorm té dues platges i tres cales, a continuació us presentem les platges més visitades i desconegudes de Benidorm.
La costa de la Comunitat Valenciana està repleta de platges de somni i cales precioses, però hi ha pocs llocs tan emblemàtics com el penyal d'Ifac, una roca majestuosa de 332 m d'alçària que s'alça sobre les aigües transparents de la Costa Blanca, a la localitat de Calp.
A la Comunitat Valenciana som mediterranis i això es nota. Al nostre caràcter acollidor, a la qualitat de les nostres platges i a la multitud d'opcions d'oci cal afegir la diversitat de paisatges, cultures i gastronomia. Per això, cada any milers de famílies decideixen passar les seues vacances recorrent i descobrint la Comunitat Valenciana. En vols saber més?

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions