Activitats nàutiques

Activitats nàutiques

En la Comunitat Valenciana podràs gaudir al màxim del mar en qualsevol moment de l'any. Una temperatura mitjana de l'aigua de 18 °C, la pràctica absència de corrents, i un excel·lent règim de vents que permet navegar quasi diàriament, fan de la Comunitat Valenciana una destinació ideal per a practicar caiac, surf, vela, busseig i moltes més activitats nàutiques que et convidem a viure amb nosaltres.

Tota una xarxa de reserves marines d'una gran riquesa natural et brinda llocs impressionants per a la pràctica del tub respirador o del busseig, si vols aprofundir en elles. També és possible travessar les aigües del Mediterrani a través de l'esport de la vela, amb el piragüisme o la canoa. Què prefereixes? 

Illes volcàniques, escarpats penya-segats, coves, rompents, extensos arenals, platges urbanes, cales amagades, jaciments arqueològics submergits, espais de naturalesa protegida... paisatges aquàtics de pur Mediterrani amb opcions infinites. 

En la Comunitat podràs explorar 600 km de costa amb Reserves Marines i Parcs Naturals que s'endinsen en el mar i un complet equipament nàutic amb 22.000 amarres distribuïts en ports esportius, clubs nàutics, marines, i escoles de vela. 

Al llarg de tot el territori trobaràs escoles i centres especialitzats perquè no solament gaudisques de l'aigua, sinó que, a més, ho faces d'una forma segura, ja siga en grup, en família o de forma individual. Gaudeix de l'aigua com mai. En la Comunitat Valenciana t'esperen un muntó d'experiències!

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis
Tipus
Allotjaments
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Experiències
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Platges
Rutes

Inspira't

image
La platja de la Malva-rosa és la platja urbana més famosa de València. A l'estiu, milers de turistes gaudeixen ací de la fina arena i del meravellós clima.
image
La ciutat de Benidorm és una atractiva destinació turística durant tot l'any, un lloc de contrastos que s'aprecia en el seu paisatge de gratacels, avingudes i racons amb encant, però sobretot en les seues precioses platges considerades les millors de la Comunitat Valenciana. Segur que et sorprén saber que, a més de les quilomètriques platges d'arena daurada, Benidorm disposa d’una sèrie de xicotetes cales en què podràs gaudir d'una naturalesa en estat pur.
image
Si ets un amant de l'esport aquàtic, fins i tot a l'hivern, de segur que aquestes platges de la província d'Alacant t'encantaran.
image
De cara a l’estiu, Elx t’ofereix una gran oferta d’activitats perquè no t’hi avorrisques en cap moment: platges, art, gastronomia. Prepara ja la maleta i vine-te’n sense dubtar.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions