Galeria Multimèdia

Descobreix aquesta platja d'Alboraia molt pròxima a València, que a l'estiu té una gran afluència de visitants. Sigues un d'ells!

La platja de Port Saplaya es troba al sud de la marina del seu nom, al terme municipal d'Alboraia, i destaca per la seua arena fina i daurada. És una platja urbana amb una longitud de 600 metres i una amplària mitjana de 90 metres, un grau d'ocupació alt i una qualitat òptima de les seues aigües, que anima als banyistes a capbussar-se en la Mar Mediterrània.

Es tracta d'una platja fàcilment accessible. Està equipada amb passarel·les d'accés, lavabos, WC, dutxes, vestuari i un aparcament adaptat a persones amb mobilitat reduïda. També ofereix un servei gratuït d'ajuda al bany a persones amb diversitat funcional; disposen de cadires amfíbies, crosses i elements de flotació.

Si t'animes a visitar la platja de Port Saplaya no has de preocupar-te pels seus serveis; hi trobaràs tot el que necessites per a passar un dia tranquil i segur a la vora de la mar. En temporada de bany hi ha servei de vigilància, socorrisme i primers auxilis; servei de vigilància policial i postes sanitàries. En els panells d'informació tindràs a mà totes les dades relatives als serveis disponibles, info turística sobre la zona i temes sanitaris i ambientals. Pots llogar ombrel·les i hamaques, comprar-te alguna cosa als quioscos que hi ha a prop i usar els aparcaments públics o el transport públic fins a la platja. Tot són facilitats!

Alboraia està just al costat de València i la connectivitat és bona; acosta't a Port Saplaya i trobaràs una platja preciosa en un lloc amb molt d'encant. Gaudeix-la!

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
Accessible Q ICTE Calidad
# SERVEIS
Servicios WC Arena Fina Paseo Marítimo Acceso Persona Movilidad Reducida Cruz Roja Playa Urbana Accesible Facil Acceso Bar Estado del Mar Lavapies Mostra'n més Amaga