alcàssser
valencia
alcàsser
alcàsser valencia
valencia
alcàsser

Blogs en video

Et proposem descobrir molt prop de València ciutat una població que manté el seu encant rural i on no et faltaran plans. Pren-ne nota per a la teua pròxima visita!


Alcàsser, a l’Horta Sud de la província de València, és una destinació genial per a una escapada rural. Si busques submergir-te en un ambient tradicional t'agradaran especialment els carrers del seu barri antic. Acompanya'ns a descobrir els seus racons amb més encant!

Què veure a Alcàsser

Alcàsser manté, als seus carrers més antics, una estètica clàssica de les poblacions d'horta, un tour fotogràfic per aquest racó de València pot ser una gran idea! Les seues cases amb entrades àmplies per a carros de cavalls i una última planta dedicada a assecador o magatzem encara es mantenen en peus. Les seues façanes també tenen molt d’encant!

L'Ajuntament d'Alcàsser es troba en un edifici molt especial, el Castell Palau de la Baronia, que aprofita les restes d'una antiga fortificació musulmana. Pots visitar també l'Església Parroquial de Sant Martí Bisbe, del segle XVII i amb interessants frescos en el seu interior.

A més, passejant pel centre d'Alcàsser trobaràs retaules ceràmics de finals del segle XIX i principis del XX, xicotetes obres d'art que ens recorden a altres temps! Per descomptat, has de visitar el seu Mercat Municipal i provar productes locals. Segur que la seua rebosteria tradicional et conquista! Als afores trobaràs un edifici realment bonic, l'antic Escorxador Municipal, que també et transportarà a una altra època.

Als voltants d'Alcàsser pots seguir un tram de la Ruta de l'Aigua de la Séquia Reial del Xúquer, a peu o amb bicicleta. Es tracta d'un recorregut pràcticament pla amb el qual anar descobrint el paisatge que configuren les tradicionals infraestructures hidràuliques. Un passeig genial entre camps de regadiu! Prepara la teua càmera, segur que hi trobes imatges que voldràs immortalitzar.

Anima't a descobrir com es viu a L'Horta Sud de València coneixent Alcàsser, i regala't un passeig senderista i urbà. Enamora't dels nostres racons més tradicionals!

Troba

Nom
Tipus
Compres