Passejar per un mercat pot dir-te molt de la ciutat en què es troba, descobreix el d'Aldaia i pren-li el pols a aquesta localitat de L'Horta Oest!

El Mercat d'Aldaia, a València, és una parada obligatòria per a tot aquell que vulga conéixer com es viu en una ciutat mediterrània. Les parades se succeeixen replets de colors i aromes mentre veïnes i curiosos gaudeixen de l'oferta i obrin la gana.

Els comerciants del Mercat Municipal d'Aldaia seran els teus millors consellers a l'hora de decidir quines viandes o productes adquirir entre els diferents establiments de fruita seca, adobats, carnisseries, parades de fruites i verdures, pescateries, xarcuteries i molt més . I entre tanta oferta trobaràs locals de menjar per a emportar on segur que podràs provar algun plat tradicional i de sabor casolà.

Aldaia és un municipi que ha sigut molt conegut per la seua indústria i artesania del palmito, un article sempre de moda i amb molta història darrere, així que en la teua visita a la localitat no pots deixar d'incloure una parada al MUPA, el Museu del Palmito d'Aldaia. Allí descobriràs el recorregut d'aquest objecte i la importància que ha cobrat per a l'economia d'Aldaia. També has de passar necessàriament per la Casa de la Llotgeta, del segle XVI, o la cisterna del segle XIV que es troba annexionada a l'ajuntament. L'Església Parroquial de l'Anunciació és un altre punt d'interés que no has de perdre't, per a després dirigir-te al mercat a delectar-te amb tot el que hi ha exposat. Inclou-lo en el teu recorregut i no et perdes els productes més tradicionals i de la millor qualitat en un lloc amb un gran ambient!

# TIPUS
Mercats