Multimèdia Gallery 

Alpuente turístico
Precio: 5.0 €
Voleu descobrir la història d'una Vila Reial a la frontera del Regne de València, amb el seu castell i muralles? En Alpuente podreu gaudir d'una experiència medieval i conèixer l'empremta que el passat i la història han deixat en la localitat.
Antic regne de Taifa independent, Alpuente va passar a convertir-se en Batllia del patrimoni reial del Regne, on va tenir importància per ser plaça fronterera entre Aragó i Castella, i Vila Real amb dret a vot en Corts.
En el recorregut pel nucli històric de Alpuente podreu visitar la porta d'entrada a la vila o Torre Alhama, amb salons, sageteres i masmorres i un magnífic saló Renaixentista amb algepseries policromades.
A més, es recorreran els carrers i places del nucli històric i les increïbles vistes del barranc de La Hoz, dels horts islàmics i del safareigs. Podeu completar l'experiència amb la visita al Museu Etnològic i al Museu Paleontològic, ubicats, respectivament, en un antic forn i una ermita del segle XIV.
El preu de l'experiència inclou la visita guiada a la Torre Alhama, casc històric, Museu Etnològic i Museu Paleontològic. El cost és de 5 € per als adults, 3 € per als menors de 12 anys i gratuït per als menors de 5 anys.
#Disponibilidad
Disponible todo el año
#Servicios incluidos
Visita guiada a la Torre Alhama i casc històric d'Alpuente.
Visita guiada al Museu Etnològic d'Alpuente.