Alpuente

Alpuente

Main image
Blogs en video
Alpont és un municipi de l'interior de la província de València. Esta vila medieval està envoltada d'un entorn natural de gran bellesa i ha sigut enclavament hisṭric i cultural d'enorme importància. El seu Museu Paleontoḷgic alberga una de les col·leccions de f̣ssils de dinosaures més interessants de la Comunitat Valenciana.
Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Hotels
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme

Inspira't

image
A la província de València trobem pobles diminuts en els quals descobrim el paisatge i la història alhora que degustem la gastronomia local. A continuació, us contem el millor d’aquests municipis, els més xicotets de la província de València.
image
Quan planifiquem les nostres vacances, sovint pensem en monuments o ciutats creades per l’ésser humà o platges on ens podem relaxar i, freqüentment, ignorem una cosa omnipresent en la vida de l'ésser humà, una cosa que amaga moltes meravelles i sorpreses: el cel nocturn.
image
La Comunitat Valenciana és molt coneguda pel seu clima agradable i les seues meravelloses platges d'arena daurada i aigües netes i temperades. Però en el seu interior alberga zones rurals de gran valor que són visitades, cada vegada més, per turistes de tot el món.
image
La regió muntanyosa de València ofereix riquesa natural i bells paisatges com la regió muntanyenca del Túria o els Serrans com és coneguda normalment.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions