Alzira

Alzira

Main image

Alzira és la capital de la comarca de la Ribera Alta del Xúquer i el seu terme municipal té una superfície de 111,4 km². La ciutat està situada a 36 km al sud de València i a escassos quilòmetres de la costa. Alzira presenta un clima mediterrani amb temperatures suaus, tant a l'hivern com a l'estiu, fet que genera unes condicions òptimes per a residents i visitants.


Com arribar:

Autovia A-7 i autopista del Mediterrani AP-7. En els dos casos estan indicades les eixides. Estació de ferrocarril i servei d'autobusos.


Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Hotels
Centres BTT
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Oficines de Turisme

Inspira't

image
Endinsar-se en la naturalesa a lloms d'un cavall té un tint quasi ancestral, però la veritat és que, a la Comunitat Valenciana, és una activitat que compta amb itineraris perfectament adaptats que facilitaran el viatge fins i tot al genet menys acostumat a cavalcar outdoors. Trotem junts per a descobrir-los?
image
Les condicions climatològiques excepcionals de la Comunitat Valenciana fan que siga un lloc idealper al cultiu de gran varietat de fruites i verdures.
image
La província de València compta amb multitud d'al·licients per a gaudir durant tot l'any.
image
T'agraden les rutes històriques? Si la resposta és sí, hui et proposem una ruta que t'encantarà. T'abelleix seguir els passos del Cid Campeador, el famós cavaller del segle XI?

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions