Paisatge Protegit La Solana de Benicadell

Main image

Multimèdia Gallery 

Gaudeix d'un entorn natural privilegiat i de meravelloses rutes senderistes.

En la Comunitat Valenciana podràs endinsar-te en llocs on la naturalesa és la protagonista. Això és el que passa a la Serra de Benicadell, una boga natural entre les províncies de València i d'Alacant. Aquest paratge natural és molt característic per la seua cresta i els seus abancalaments, tant que, en 2006, va ser declarat Paisatge Protegit dins de la xarxa d'Espais Naturals Protegits.

Es tracta d'una serra amb grans desnivells i vessants carregades de pedregars. T'agradaria descobrir aquesta zona? Per a això, existeixen diferents rutes de diferent dificultat per la Serra de Benicadell. Si t'agrada el senderisme i estàs preparat per a arribar al cim, agafa forces per a ascendir 1104 metres i contemplar unes vistes meravelloses. A més, durant el camí podràs fer una breu parada per a recarregar energies en el pou de neu, un dels pocs que es conserven sencers.

Una altra de les rutes discorre per les faldes de la Solana de Benicadell, entre Beniarrés i Gaianes. Ací, a més de gaudir de la naturalesa que t'envolta, podràs visitar les diferents ermites que trobaràs entre aquestes dues destinacions.

Més informació

TIPUS

Protegits