Beniarrés
Beniarrés
Beniarrés
Beniarrés

Blogs en video

La Comunitat Valenciana ens brinda l'oportunitat de poder descobrir cada dia nous llocs. Ciutats sorprenents, pobles acollidors o paisatges extraordinaris capaços de detindre el temps i de fer-nos sentir bé. Per això, continuem endinsant-nos en aquesta terra tan rica i donant a conéixer la seua bellesa i els seus territoris. Ara, la comarca de El Comtat serà la protagonista, ja que viatjarem fins a Beniarrés, un dels seus municipis més preats. Vos en veniu?

Beniarrés es un xicotet poble del nord de la província d’Alacant. ​​​​​​​Banyat per les aigües del riu Serpis, aquest municipi compta amb un gran patrimoni històric i cultural. El seu origen musulmà impregna l'essència dels seus carrers i l'amabilitat de la seua gent farà que sentes que aquest és el teu lloc.

Què fer a Beniarrés 

La naturalesa de Beniarrés t'enamorarà des del primer moment. Et proposem que comences el teu viatge per l'emblemàtica Cova de l’Or, un important jaciment neolític. El seu accés comporta un ascens complex. Això sí, valdrà la pena, ja que des d'allí podràs contemplar una panoràmica extraordinària. Podràs gaudir de la Serra de Mariola, la Font Roja, la Serrella, Aitana o el Puig Campana.

Com a alternativa o si visites Beniarrés en família, et recomanem que t'endinses en el Centre d'Interpretació de la Cova de l’Or, on podràs observar rèpliques i objectes originals trobats en les diferents excavacions.

La protagonista a Beniarrés és, sens dubte, la naturalesa. La desembocadura del barranc de l’Encantà, al costat de l'embassament del municipi, ens permetrà contemplar un dels paisatges fluvials més bonics de la Comunitat Valenciana. Qualsevol època de l'any és bona per a fer una ruta senderista pels seus paratges o per a refrescar-se en els seus increïbles gorgs.

Després de gaudir d'aquest tresor natural, et proposem que passeges pels agradables carrers de Beniarrés i que et detingues a assaborir la seua gastronomia i les seues tradicions. Serà una meravellosa manera de completar un viatge de 10. 

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Compres
Espais naturals
Experiències
Festes
Zones d'interior