El Primer Tall de la Mel

Main image

Multimèdia Gallery 

El Primer Tall de la Mel és tot un esdeveniment a Ayora. Visita aquesta destinació i gaudeix de la seua Festa d'Interés Turístic Autonòmic.

El pont d'octubre és la cita per a celebrar el Primer Tall de la Mel d'Ayora, un esdeveniment apícola, gastronòmic, turístic i cultural amb una protagonista indiscutible: la mel. I és que aquest és el producte per excel·lència de la destinació, el principal productor de mel a la Comunitat Valenciana.

Durant la festa, s'instal·la un recinte firal que engloba la plaça Major, la Glorieta, la Marquesa, els "callejones" i el barri de Los Altos. Cadascuna d'aquestes zones es correspon amb diferents espais, com són l'apícola, el gastronòmic, l'infantil, el comercial, l'artesanal i els temàtics.

La zona apícola està reservada per als productors locals de mel i l'ampli ventall de la seua varietat de productes. Ací, a més, pots trobar una gran urna de vidre amb ruscos en el seu interior per a contemplar la reproducció del treball dels apicultors. L'àrea gastronòmica és el punt de trobada per a degustar els plats típics de la zona i la comarca. Els més xicotets, per la seua part, podran gaudir d'activitats com pintacares, manualitats o globoflèxia, entre d'altres.

T'esperem a Ayora!


*És recomanable consultar prèviament la informació de l'esdeveniment.

Més informació

Data d'inici

13/09/2021

Data finalització

31/10/2021

Tipus d'interès

Interés turístic autonòmic