Bellreguard Ayuntamiento
Bellreguard Fiesta Moros
Bellreguard Els Pedacets.
Bellreguard Playa
Bellreguard Casa Paloma
Bellreguard Figatell gastronomia.
Bellreguard deporte pilota valenciana
Bellreguard monumento CASA POBLE
valencia

Blogs en video


Banyada per la mar Mediterrània i enclavada en el centre del pla al·luvial de la Llacuna, es troba la localitat de Bellreguard. Aquest municipi està format pel poble i la Platja de Bellreguard. Te’n vens a descobrir-ho? Acompanya'ns en aquest viatge!

Què veure en Bellreguard

La seua platja d'arena fina, aigua cristal·lina i familiar és un dels principals atractius d'aquesta destinació, i està situada a tan sols tres quilòmetres del nucli urbà. Un lloc per a desconnectar de la rutina, gaudir d'un gran dia amb els teus i practicar algun esport nàutic, com windsurf o flysurf. Aquesta platja compta amb el distintiu de Bandera Blava.

Bellreguard sap molt bé el que és conservar les tradicions. Un exemple d'això són aficions com el joc de pilota i la colombicultura, que encara es continuen practicant i van passant de generació en generació.

Si ens endinsem en els seus carrers per a conéixer una mica més sobre la seua història, ens trobarem amb l’Església Sant Miquel Arcàngel. Es tracta del primer temple catòlic del municipi, edificat pels Ducs de Gandia. Encara que en la Guerra Civil va ser destruïda, es va reconstruir més tard amb donacions dels feligresos.

Aquesta destinació també ens conquista per la seua gastronomia. El seu plat típic és el figatell, un aperitiu que consisteix en una pasta de fetge, cansalada i espècies, embolicada en redanys de porc i rostida a la planxa. A més, la llarga tradició sucrera de Bellreguard fa que puguem gaudir d'autèntiques exquisideses de rebosteria, com la confitura de moniato o carabassa, rotllos d'ou, coca Cristina o la corona de Glòria.

Bellreguard ens ofereix un retir de tranquil·litat en una platja on relaxar-se i escoltar la mar Mediterrània de fons, i ens convida a gaudir d'una deliciosa gastronomia.​​​​​​​

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Compres
Festes
Monuments
Oficines de Turisme
Platges
Rutes