Multimèdia Gallery 

Bellreguard té la sort de comptar amb un temple realment digne d'una visita. L'inclous en la llista de coses a veure en la teua pròxima escapada?

L'Església Parroquial Sant Miquel Arcàngel a Bellreguard és un temple carregat d'història que ha patit diferents canvis al llarg de la seua vida. La seua construcció es va iniciar per encàrrec dels Ducs de Gandia, membres de la família Borja, en 1534, .

La població va créixer de manera notable durant el segle XVIII, per la qual cosa l'Església de Bellreguard necessitava ampliar-se. Així, en 1733 es va iniciar la construcció, sota l'estil barroc auster i neoclàssic, d'un temple molt més gran sobre l'existent.

L'Església va continuar millorant-se a principis del segle XX, i, després dels greus danys patits en temps de la Guerra Civil, va ser reconstruïda sota la direcció de l'arquitecte Joaquín Aracil Aznar.

L'Església Parroquial Sant Miquel Arcàngel a Bellreguard, és per tant, un temple que val la pena visitar en el teu recorregut pel municipi i que completarà la llista de monuments i llocs d'interés, com la important Necròpoli Morisca.

Bellreguard és un gran lloc al qual encaminar-se en una escapada, que serà molt més interessant si la fas coincidir amb les seues Festes de Sant Antoni o si visites les seues boniques platges d'arena fina i aigües clares. I no te'n pots anar sense provar els seus figatells! Aquesta espècie de mandonguilla o hamburguesa valencianes està feta amb fetge, cansalada, espècies i es menja a la planxa.

Aquesta localitat de la Safor pot convertir-se en una gran destinació per als amants de les platges daurades i les tradicions, ja que encara conserven el costum de jugar a pilota valenciana i practiquen la colombicultura. Inclou-lo en la teua llista de pròximes destinacions!