Camporrobles Paisaje
Camporrobles Paisaje
Camporrobles Paisaje
Camporrobles Museo
Camporrobles Gastronomia
Camporrobles Gastronomia
Camporrobles Instrumentos
Camporrobles Museo

Blogs en video

Camporrobles és l'escenari perfecte per a una escapada de turisme rural i natural, i et sorprendrà amb la quantitat de vestigis històrics que hi trobaràs! T'animes a preparar la teua visita?


Camporrobles, a la comarca de La Plana de Utiel-Requena a l’interior de València, és una destinació genial per als amants de les rutes de senderisme i els plans turisme rural, sense oblidar més d'una sorpresa arqueològica i enoturística! T'apuntes a descobrir-ho per tu mateix?

Què fer a Camporrobles

Al nucli urbà de Camporrobles et recomanem fer un passeig pel barri Paulete, el més antic i amb un traçat de carrers estrets. Després, pots acostar-te a l'Església Parroquial de l'Asunción de La nostra Senyora, construïda entre els segles XVI i XVII.

No deixes de passejar per la seua Avinguda de la Puríssima, que connecta el centre de Camporrobles amb l'estació de tren, un altre edifici d'interés, i que compta amb un bonic Templet on s'ofereixen concerts. L'antic ajuntament és un altre punt interessant, ja que és una casa pairal del segle XVIII amb una façana que t'encantarà fotografiar, i l'actual se situa en un elegant edifici amb molta història. No oblides dedicar uns minuts a la seua Farinera!

Als voltants de Camporrobles és visita obligada el Pou del Concejo, del segle XVIII, l'Ermita de Sant Cristòfor, i per descomptat el Jaciment Arqueològic de El Molón, on s'han trobat interessants restes històriques i l'entorn i biodiversitat dels quals s'ha protegit amb la declaració de Paratge Natural. T'encantarà la seua microreserva de flora!

Arribar fins allí serà una excursió fantàstica, i gaudiràs tant de la naturalesa i el paisatge com de les restes de diferents civilitzacions. A més, hi ha un berenador i un observatori de la Guerra Civil. I no et perdes el Centre d'Interpretació d'aquest paratge!

Troba rutes de gran bellesa que porten al Cerro Cardete, al pou Pitos, els Dientes del Quijar…  O que seguien els templers en l'antiguitat! I per a després de la teua caminada, no oblides que Camporrobles és terra de raïm boval i grans vins. Regala't un tast o una visita entre vinyes o en un celler!

Troba

Nom
Tipus
Cases rurals
Albergs turístics
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Zones d'interior