Multimèdia Gallery 

Vine a perdre't a una preciosa zona d'interior, en la qual gaudir d'una gastronomia pròpia en un paisatge únic, vivint tradicions i festes inoblidables. Prepara't per a una experiència molt completa a la Plana d'Utiel-Requena!

La Plana d'Utiel-Requena, a l'interior de la província de València, és una comarca amb un bon nombre d'atractius per a tota classe de viatgers. Aquest paisatge mesetari ens deixa imatges precioses de plans envoltats de serres, on destaca per damunt de tot el cultiu de la vinya.

Estem parlant d'una destinació enoturística realment rellevant, ja que a la Plana d'Utiel-Requena trobaràs nombrosos cellers que visitar, vins que tastar i vinyes dels quals enamorar-te, amb varietats de raïm autòctones, com la boval, i especialitats com un cava d'increïble qualitat. Fins i tot pots apuntar-te a interessants activitats en la seua Ruta del Vi particular! Tindràs segur l'ocasió de provar la seua gastronomia, on destaquen embotits realitzats amb carinyo.

Per als amants del turisme rural i natural, La Plana d'Utiel-Requena és un autèntic paradís, amb paisatges com els increïbles recorreguts geològics de Chera, les pinedes de Sinarcas o l'espectacular Parc Natural Hoces de Cabriel. I per descomptat, podràs practicar esports d'aventura, gràcies a la labor de grans professionals.

Quant al patrimoni i arquitectura, et recomanem perdre't pel centre històric de Requena o de Utiel, i visitar els seus antics cellers subterranis! A més, hi abunden les pedanies detingudes en el temps i envoltades d'unes vistes que mesclen terres de labor i naturalesa. Segur que trobes rutes inoblidables! La Plana d'Utiel-Requena és per a no perdre-se-la, t'animes a conéixer-la?

#CARACTERÍSTIQUES
Ruta
Des de Requena a Fuenterrobles, pasant per Utiel, Venta del Moro, Villargordo del Cabriel, Camporrobles, Caudete de las Fuentes i Chera.
Mapa
map