Multimèdia Gallery 

COSTA PALANCIA
Precio: 50.0 €
El bateig comença per una sessió introductòria en la qual rebràs les instruccions bàsiques per a poder realitzar amb comoditat l'activitat en l'aigua, descobriràs els nous equips i materials que utilitzaràs, així com les maniobres i les tècniques que hauràs d'usar per a submergir-te. Una vegada vestits i equipats per a l'ocasió partim fins al punt d'immersió desplaçant-nos amb una de les embarcacions, gaudint de la navegació per la nostra costa.
De la mà del teu instructor/monitor de busseig, podràs descendir al fons de la mar i gaudir de les noves sensacions i de la ingravitació en el cosmos blau. Una vegada realitzat el bateig tornem al port per a desequiparnos, dutxar-nos amb aigua calenta i vestir-nos novament en unes còmodes instal·lacions. Una vegada dutxats, ens serà entregat el nostre diploma acreditatiu. En el Baptisme es troba inclòs tot el necessari per a l'activitat, com a diploma acreditatiu, segur de busseig, equip de busseig necessari, etc.
T'agradaria viure la sensació única de bussejar en la mar? Sentir-te com si surares en l'espai, però envoltat de l'aigua de la mar i de peixos. El Centre de Busseig Costa Palància posa a l'abast de tots una experiència tan apassionant com aquesta. El baptisme de busseig es realitza de la mà d'un instructor professional, per a garantir la tranquil·litat i el gaudi d'una activitat tan gratificant com aquesta.
#Disponibilidad
Disponible todo el año
#Exclusiones
Fin de semana