Canet d'En Berenguer

Canet d'En Berenguer

Main image

Al Costat de la desembocadura del riu Palancia, Canet presenta el taronja i el blau com a límits. El taronja del fruit del seu principal cultiu, el taronger, i el blau d'un Mediterrani que oferix en el terme una concorreguda platja. La imatge mediterrània es repetix en el nucli urbà, amb teulades roges i patis interiors verds, que contrasten amb la blancor de les fatxades, la qual cosa li atorga un espectacular paisatge que, no en va, és freqüentment elegit com a destí de vacacions.


Com arribar:

L'autopista A-7, que unix Alacant, València i Barcelona, enllaça amb la carretera nacional N-340, que dóna accés a la localitat per la VV-7015. La Carretera Nacional 234 (Sagunt-Burgos), a l'altura de Sagunt. La N-340 dóna accés a la localitat per la VV-7015. Des de Castell s'accedeix per la N-340.


Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Hotels
Empreses de turisme actiu
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Platges

Inspira't

image
Pareix que hui dia les nostres vides estan plenes d’estrés, tot passa ràpidament i quasi no tenim temps per a dedicar-nos un moment. Per això, des de la Comunitat Valenciana t’animem a posar la ment en mode avió i a desconnectar de la rutina per a relaxar-te en una de les meravelloses platges de les nostres costes.

Publicacions