Canet d'En Berenguer
Canet d'En Berenguer
Canet d'En Berenguer
canet d en berenguer
Canet d'En Berenguer
Canet d'En Berenguer
Canet Camino Bosque
Canet Auditorio

WEBCAMS

en directo

Blogs en video

Descobreix de què presumeix Canet d'en Berenguer i enamora't d'aquest racó amb essència mediterrània de la Comunitat Valenciana.


Canet d'en Berenguer és un municipi costaner del nord de la província de València, situat a la comarca del Camp de Morvedre. Aquesta destinació amb essència mediterrània destaca, sobretot, per la seua extensa platja d'arena fina. 

Per a conéixer una mica més sobre aquest lloc cal entendre el significat de Canet. En llatí, Cannetum significa ‘canyar’. Aquest nom fa referència a la zona pantanosa amb grans canyars que s'estenia de Puçol a Almenara. 

Què veure a Canet d’en Berenguer

El seu clima mediterrani converteix aquesta població en una destinació ideal per a gaudir del bon temps i de les seues platges. La morfologia de Canet d'en Berenguer ha anat canviant al llarg del temps. Va començar sent un xicotet municipi centrat en l'explotació agrària i ara s'ha convertit en tota una referència turística. Només en temporada estival, aquesta localitat passa de 6.000 persones censades a 20.000 habitants. 

Els seus 1250 metres de costa fan que aquest racó de la província de València siga una delícia per als turistes. La platja de Canet d'en Berenguer es caracteritza per la seua arena fina, les aigües cristal·lines, la seua cadena dunar i el passeig marítim que l'envolta. 

A més, si t'agraden les activitats aquàtiques, no deixes passar l'oportunitat d'acostar-te al seu port i visitar el Club Nàutic de Canet d’en Berenguer. Ací trobaràs el que necessites per a gaudir d'una bonica excursió en caiac o vela lleugera. I, si t'agraden les emocions fortes, sent l'adrenalina de practicar windsurf al Mediterrani. En canvi, si eres dels que busquen la tranquil·litat, no oblides les teues ulleres de busseig i fes snorkel en les seues tranquil·les aigües.

Després d'un llarg dia de platja, toca gaudir d'un passeig agradable per a descobrir part de la seua història. Comencem pel seu far, construït en 1904, la característica principal del qual és que es troba a 300 metres terra endins. Una de les curiositats que el defineixen és que en el segle XVI es tractava d'una torre de vigilància que alertava de la presència de vaixells corsaris

Una altra de les parades és el Museu Etnològic, on trobaràs peces d'indumentària valenciana, material per a la pesca i, fins i tot, una carta matrimonial del segle XVIII. Així podràs conéixer de prop com vivien a Canet d'en Berenguer. I, també, et trobaràs amb una casa gran que va ser construïda com a finca d'esbargiment, coneguda com la Casa Palau dels Berenguer i, hui dia, és una propietat particular. 

Eixe caràcter mediterrani que caracteritza aquesta localitat no sols es veu a la seua platja, també en el seu centre històric. Les seues teulades roges i els patis interiors de les cases contrasten amb la blancor de les seues façanes. 

Ja siga a peu o amb bicicleta, Canet d'en Berenguer t'ofereix infinites possibilitats per a gaudir d'aquesta magnífica destinació. Aprofita el seu entorn i no oblides reservar temps per a degustar la seua gastronomia. Arròs melós, arròs amb llamàntol, moll de roca… Una delícia per als amants del bon menjar!​​​​​​​

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Hotels
Compres
Empreses de turisme actiu
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Platges
Webcams

Propostes de viatge