Galeria Multimèdia

Un camp que ofereix tots els atractius del golf. Una situació privilegiada a La Vall de la Valldigna, a uns minuts de la platja. En un entorn natural protegit, sense edificacions residencials, amb vistes i paisatges espectaculars. Un camp on es té cura del manteniment i de tots els detalls, per convertir-lo en referència de qualitat per als jugadors de golf de tota Europa.
A diferència d’aquells clubs on preferentment juguen i gaudeixen els socis, el Camp de Golf La Galiana és obert a tots els jugadors, cada dia. Un camp que compta amb una escola de golf i la més elevada tecnologia, perquè l’alumnat aprenga més fàcilment i ràpida, i en veja la progressió classe a classe. Els xiquets de qualsevol edat també tenen espai a La Galiana Golf, que ofereix cursos infantils d’iniciació a aquest esport saludable.

La pista de pràctiques de 300 metres de longitud és un altre atractiu de les instal•lacions, que disposa d’una àrea de gespa natural i moqueta de gespa artificial per als novells. Les jornades per a empreses o El Clínic de Golf, que consisteix en una classe d’un dia i un torneig, és una altra bona manera d’iniciar-se en aquest esport en companyia de familiars, companys i amics.
Més informació
Com arribar

Des de València. Vaja a l’Autopista A-7 Alacant-Albacete per la A-7 fins a l’eixida 872 (CV-50 L'Alcúdia Centre - Carlet - Alzira) i prenga la direcció Alzira-Tavernes de Valldigna. En arribar a Alzira, continue per la mateixa carretera CV-50 direcció Tavernes de Valldigna. Creue la localitat de la Barraca d’Aigües Vives i a 1 km a la dreta veurà indicació La Galiana Camp de Golf.

Des d’Alacant. Vaja cap a la AP-7 direcció València, prenga l’eixida 60 (Gandia-Xeresa-Tavernes de Valldigna). Incorpore’s a la N-332 direcció Tavernes de Valldigna, prenga la CV-50 direcció Alzira. Continue per la CV-50 direcció Alzira i, a 5 quilòmetres a l’esquerra, veurà indicació La Galiana Camp de Golf.

Horari

De lunes a domingo de 8:00 a 18:00, en verano extensible a 19:00-19:30

# SERVEIS
Tienda de Golf Aseos Bar- Café Reparación Aparcamiento
#CARACTERÍSTIQUES
Dissenyador del Camp
Moon Masters
Clots
18