Blogs en video

Chelva és un encantador poble de la comarca de Los Serranos que ha sigut capaç de mantindre les seues tradicions i de cuidar la seua cultura al llarg dels anys. Els seus paisatges fluvials, els seus estrets i acollidors carrers i cadascuna de les seues emblemàtiques construccions el converteixen en una destinació idònia per a desconnectar i viatjar a l'època medieval.

Fins al segle XVII, van conviure a la capital de Los Serranos tres religions diferents: jueus, musulmans i cristians. Açò li ha atorgat a la població una gran riquesa cultural que es pot apreciar a cadascun dels seus racons. 

Què veure a Chelva

Si comenceu el vostre recorregut pel barri antic de la població, prompte vos cridarà l'atenció la seua església Arxiprestal de la Mare de Déu dels Àngels, situada a la plaça Major i declarada Bé d'Interés Cultural el 2006. Es tracta del monument més emblemàtic de Chelva i és considerada una de les millors obres del barroc valencià.

Continuant aquest passeig per la història, arribareu fins al barri andalusí de Benacacira, que vos sorprendrà a cada pas amb els seus carrers sense eixida i les seues cases emblanquinades. Per la seua part, el barri jueu, El Azoque, situat entre els barris cristians i mudèjars, conserva a la perfecció la seua essència medieval.

Així mateix, El Arrabal manté el traçat original i encara compta amb elements històrics que fan que et sentes en el segle XIV. El barri cristià de Las Ollerías, per la seua part, ens permet passejar per carrers més amplis i ordenats mentre continuem descobrint l'encant medieval de Chelva.

Què fer a Chelva

Després d'un apassionant passeig per la història i la cultura de la Comunitat Valenciana, vos proposem que torneu a la plaça Major del poble, lloc on comença l'apreciada Ruta de l'aigua de Chelva. Es tracta d'una excursió circular que vos portarà a conéixer llocs de gran bellesa paisatgística com el “Molino Puerto” o “La Playeta”, una zona de bany envoltada de naturalesa on viure una inoblidable jornada en família.

Descobreix-ne més a Tourist Info Chelva.

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Hotels
Compres
Empreses de turisme actiu
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Oficines de Turisme

Propostes de viatge

Publicacions