Club de Golf El Bosque

Main image

Multimèdia Gallery 

En Robert Trent Jones Sr. creà una meravellosa illa verda en un terreny desproveït de vegetació, i donà forma i vida a un dels millors camps d’Europa.
Construït damunt els vessants d’una vall immensa on els grans desnivells esdevenen una constant i també una preocupació per al jugador, el seu disseny aprofita, a favor de l’espectacularitat, la seua privilegiada situació geogràfica i les condicions orogràfiques.

Els desnivells permeten l’entrada en joc de barrancs, llacs i el llit d’un riuet que, amb la pluja de tardor i primavera, hi ofereix alegria. En conseqüència, el jugador s’enfronta a un camp molt mogut amb constants daltabaixos. La col•locació dels peus varia en cada colp de manera notable, cosa que requereix una bona concentració i una anàlisi precisa de cada colp. Diversos obstacles d’aigua proporcionen grandiositat a aquest camp.

Les 96 trampes d’arena creen encara més dificultat al recorregut del tee al green en ser situades de manera estratègica i cercant la caiguda del drive o protegint les entrades al green.

Més informació

Horari

De 08:00 a 20:30 h. (25/12 y 01/01, cerrado)

Com arribar

Prendre l'autopista A-3 i agarrar l'eixida 337, direcció Godelleta. Girar a l'esquerra en Urbanització El Bosque.

# SERVEIS

Aparcamiento Restaurante Sauna Tienda de Golf Vestuarios Bar- Café

#CARACTERÍSTIQUES

Dissenyador del Camp
Robert Trent Jones Sr.
Clots
18