Pitch & Putt Balneario de Cofrentes

Main image

Multimèdia Gallery 

En un entorn privilegiat, nasqué el 2006 aquesta excel•lent instal•lació esportiva, actualment gestionada per la firma Mediterráneo Golf Management.
Es troba en plena Vall d’Ayora-Cofrentes, en terres frontereres amb les províncies d’Albacete, Alacant, Múrcia, Conca, i a només 105 quilòmetres del centre de la ciutat de València.

Els ciutadans que viuen en denses aglomeracions urbanes troben en aquest complex esportiu el lloc ideal per descarregar tensió i gaudir d’un dels paratges més bells de la geografia valenciana. A més, el Pitch & Putt té un complement ideal per a la seua activitat, com són les històriques instal•lacions del Balneari Hervideros de Cofrentes, les aigües del qual foren declarades d’Utilitat Pública per Reial Decret de 15 de novembre de 1902.

La gastronomia de la zona, així com poder disposar de l’oportunitat de passejar i recrear-se pels boscos de pins que acompanyen aquest complex, comporten que la seua visita sempre se salde amb un resultat positiu i amb el desig de tornar-hi en el menor temps possible.

Més informació

Horari

De 9:00 a 18:00 h

Com arribar

Ubicat a la Vall d'Ayora, a 94 km d'Albacete, i molt pròxim a Alacant, Murcia i Conca. A 105 km de València.

#SERVEIS

Bar- Café Aseos Vestuarios Tienda de Golf Aparcamiento

#CARACTERÍSTIQUES

Dissenyador del Camp
Pepín Cabo Tuero
Clots
9