Dos Aguas
Dos Aguas
Dos Aguas
Dos Aguas
Dos Aguas
Dos Aguas
Dos Aguas
Dos Aguas
dos aguas

Blogs en video

Et portem a conéixer un municipi amb molt d'encant i història des del qual emprendre grans rutes. Prepara les botes i la motxilla i disposa’t a gaudir!


Dos Aguas, a la comarca de La Hoya de Buñol a l’interior de València, és un municipi ple de d’encant que t’encisarà visitar. Un xicotet poble des del qual emprendre rutes senderistes realment interessants! Ens acompanyes a descobrir tot el que formarà part de la teua escapada?

Què fer a Dos Aguas

Els teus plans a Dos Aguas han d'incloure un passeig pel nucli urbà, descobrint en la seua part més alta les Restes del Castell de Dos Aguas o Torre de Vilaragut. Aquesta torre és part d'una fortificació medieval major, i forma part del paisatge urbà! Des de la seua ubicació segur que podràs gaudir de grans vistes.

Després pots visitar l'Església Parroquial de Nostra Senyora del Rosari, passejant per carrers tranquils, o acostar-te a conéixer el safareig públic municipal. Segur que fas fotos molt interessants! Un poc més allunyats del nucli urbà de Dos Aguas estan les ruïnes del Castell de Madrona, de construcció medieval i al costat del riu Xúquer.

Aquestes restes tenen unes vistes increïbles, t'impactaran! De camí hauràs creuat camps d'oliveres, garroferes i ametlers en un paisatge rural realment evocador. La llista de coses que veure a Dos Aguas continuen en les sendes que amaguen els seus voltants muntanyencs, amb rutes a peu o amb bici al Pic de l’Au o a la Serra del Cavalló.

Finalment, no pots anar-te’n de Dos Aguas sense conéixer les seues pintures rupestres i les seues petjades de dinosaures o icnites. Les pintures rupestres es troben en coves com la de la Cocina, la del Cinto de las Letras, el Abrigo de la Pareja, la Covacha del Tío Asensio o el Cinto de la Ventana. I per a gaudir d'autèntiques petjades de dinosaures comptaràs amb panells informatius molt interessants! T'animes a conéixer tots els tresors de Dos Aguas?​​​​​​​

Troba

Nom
Tipus
Hotels
Cases rurals
Compres
Experiències
Festes
Zones d'interior

Publicacions