Galeria Multimèdia

Webcams 

Blogs en video

  • Chiva, Buñol, Cheste, Godelleta, Gátova, Macastre, Alborache, Siete Aguas, Dos Aguas
Et convidem a conéixer una comarca on les sendes et porten a castells medievals o segueixen el curs de rius plens de bellesa. Vine a conéixer La Hoya de Buñol!

 

La Hoya de Buñol, a l’interior de València, és una comarca amb tantes rutes de senderisme com pugues imaginar, monumentals castells i un paisatge que convida a la relaxació i la desconnexió. Vine a descobrir-la!

Plans a La Hoya de Buñol

La Hoya de Buñol conserva en els seus municipis un encant molt especial, amb habitatges típics i cases baixes, fonts i vestigis d'un passat llunyà en forma de torres i castells. Als voltants, els cultius de vinyes, ametlers, oliveres i garroferes creen un tapís de singular bellesa, que amaga moltes sorpreses. Has de veure-ho en persona!

A Macastre podràs fer una ruta urbana entre antics habitatges, o acostar-te al seu castell en una excursió genial. Dos Aguas compta amb pintures rupestres, coves en les quals practicar l'espeleologia, i un bon nombre de monuments històrics, sense oblidar que podràs anar a buscar autèntiques petjades de dinosaures al seu jaciment icnològic! Aquests animals mítics, sens dubte, ja van passejar per La Hoya de Buñol.

A Godelleta et convidem a trobar la seua Torre d'origen musulmà, està en el mateix centre de la localitat! I seguint la nostra ruta pels municipis de Buñol, arribem a Siete Aguas, on passejar entre antigues cases, algunes amb segles d'història, i per entorns naturals plens de riquesa.

Cheste conserva tot el seu encant als seus carrers més antics, i ha aconseguit ser mundialment conegut gràcies al seu Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo. D’ací passem a Chiva, on et proposem visitar un dels molts castells de La Hoya de Buñol, amb unes vistes increïbles i que es troba sobre una lloma al costat del Santuari de la Verge del Castell. Creen una silueta inconfusible!

A Alborache trobaràs una de les rutes senderistes més emblemàtiques de La Hoya de Buñol, la Ruta dels Molins, un recorregut senzill, preciós i perfecte per a gaudir en família. I després pots visitar Yátova, on destaquen en el paisatge les construccions de pedra en sec i es poden trobar pous, antigues geleres i fins i tot algun antic poblat ibèric, sense oblidar el salt d'aigua de la Cueva de las Palomas!

Finalment, en el nostre recorregut per  La Hoya de Buñol ens detenim a Buñol, una localitat coronada pel seu preciós castell. Et recomanem conéixer-lo en una visita guiada! Compta també amb un preciós enclavament natural, la Cueva Turche, on donar-te un bany després d'una caminada, i amb tradicions que et conquistaran.

D'una banda està el seu conegut concert “Mano a mano”, en el qual se celebra l'amor a la música amb una actuació conjunta de les seues dues prestigioses bandes, la Sociedad Musical La Artística i el Centro Instructivo Musical La Armónica. I d’altra banda està la internacional, divertida i singular Tomatina, una batalla a tomatades que té lloc a l'agost i a la qual arriben visitants des de llocs remots, sens dubte un dels esdeveniments de l'estiu valencià!

No et perdes tot el que La Hoya de Buñol pot oferir-te, t'encantarà aquest racó del nostre territori!