Estivella
Estivella
Estivella
Estivella
Estivella
Estivella
Estivella
Estivella
Estivella
Estivella
Estivella
Estivella

Blogs en video

Estivella és un d'eixos municipis replets de camins i sendes que converteixen les escapades a l'aire lliure en autèntics plaers. Et donem les pistes per a trobar-los!


Estivella, a la província de València, és una destinació d’interior que t'atraparà gràcies a les seues senderes i camins i a les increïbles vistes del Garbí al Parc Natural de la Serra Calderona. Vine a descubrir-lo!

Què veure a Estivella

El nucli urbà d'Estivella encara conserva edificis i habitatges tradicionals de la zona, i al seu nucli més antic pots visitar llocs tan bonics com l'aqüeducte dels Arcs, l'església barroca dels Sants Joans i el seu campanar o el seu interessant museu parroquial.

El paisatge d'Estivella és un autèntic tresor, amb moles de pedra de gran altura que acaben en increïbles miradors i sendes entre vegetació mediterrània des de les quals gaudir de grans vistes. Et recomanem el paratge de la Font del Barraix, en el cor de la pròpia serra i un lloc de trobada per a aquells que estimen pedalar o calçar-se les botes per a gaudir de la naturalesa. Una altra opció és caminar fins a la Penya Roja o recórrer la Senda de la Tancà o del Blanquissar. Les opcions són moltes! Però sens dubte, la que no has de deixar de provar és la que et puge al mirador del Garbí, des d'on veuràs la mar Mediterrània. 

Els amants de la naturalesa podran passejar fixant-se en la flora i la fauna que els envolta, ja que també és possible, si hi ha sort, albirar a la llunyania àguiles cuabarrades, astors o mussols reials, o xicotets mamífers com esquirols o conills. Fins i tot les tortugues leproses tenen ací la seua llar!

Quant a la gastronomia, a Estivella, per Sant Blai, és típic provar els seus calders d’arròs amb fesols i naps i les coques, que s'elaboren i reparteixen per a eixa festa. I una altra cita del seu calendari festiu que no hauries de perdre't són les festes estivals de Sant Roc. En ambdues, la seua fantàstica banda de música et pot fer passar estones inoblidables! Descobreix aquest bonic municipi, prepara la teua escapada a Estivella!

Troba

Nom
Tipus
Cases rurals
Campings
Compres
Empreses de turisme actiu
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Parcs d'oci
Zones d'interior

Inspira't

Et proposem descobrir els camins i senderes que travessen la preciosa Serra Calderona. Prepara't per a recórrer un dels nostres paisatges més emblemàtics!
Endinsa't en la Ruta del Grial per la Comunitat Valenciana i viatja des de l'Alto Palancia fins a la ciutat de València. Recorreràs llegendes, paisatges, poblacions pintoresques i camins plens d'història. Estàs convidat a seguir les petjades dels pelegrins que buscaven la relíquia més important del cristianisme!

Propostes de viatge

Publicacions