Blogs en video

Acosta't a conéixer un racó de la província de València amb molt a oferir a tot el que la visita. Enamora't de Fuenterrobles!


Fuenterrobles, a València, a la comarca de La Plana de Utiel-Requena, es troba envoltat de fantàstics espais naturals i paisatges, és perfecte per a una visita a la recerca de rutes senderistes! Pren bona nota de tot el que hi podràs gaudir i prepara una escapada inoblidable.

Què veure a Fuenterrobles

Fuenterrobles té un paisatge que enamora i convida a gaudir de les caminades i les eixides amb bicicleta de muntanya. A més, té preparada per a tu una sèrie d'itineraris realment interessants, esguitats d'arbres monumentals i altres fites que no et voldràs perdre.

Pots anar a visitar els preciosos til·lers de la Cooperativa i la Talayuela, o la Barraca Pozuelo o la Devesa, on diversos pins i altres espècies monumentals ens esperen. Els Xops del Regajo són una altra opció, i en aquest itinerari, a més, podràs conéixer els arenals i la Cova del Cid.

Per a descobrir els orígens de Fuenterrobles, res com la seua Ruta de l'Aigua, i també podràs trobar als seus voltants antics molins, l'assentament iber de la Peladilla o l'antic telègraf, on gaudir de grans vistes.

Al seu nucli urbà és visita obligada la Col·lecció Museogràfica Vida Rural, prop de 1000 peces que han pertangut als propis habitants de Fuenterrobles! Així descobriràs com es vivia en altres temps.

Després et suggerim acostar-te a la seua església del segle XVIII o al safareig municipal, un racó que t'encantarà. I per descomptat no oblides fer-te una foto a la Font del Concejo o de la Glorieta! Aquest lloc, envoltat de roures, és l'essència mateixa de la localitat.

De Fuenterrobles no te’n pots anar sense provar els seus vins i els seus fantàstics embotits, a més de les seues farinetes, l'arròs de segador, els gaspatxos o l’atascaburras, plats plens de sabor i tradició! Els seus dolços també et conquistaran, així que deixa una mica de lloc per a la seua rebosteria més local. Ah, i les festes de Fuenterrobles conviden a sumar-s’hi, no et perdes el Dia del Meló a l'agost o la Romeria de la Cova Santa al maig!

Troba

Nom
Tipus
Cases rurals
Compres
Experiències
Zones d'interior