Galeria Multimèdia

El Palau Ducal dels Borja és un lloc que et transportarà des del segle XV fins a l'actualitat, descobrint tot el patrimoni de la Corona d'Aragó.

Si visites Gandia, el Palau Ducal dels Borja és una parada obligatòria en la teua ruta. Un lloc emblemàtic on et transportaràs des del segle XV fins a l'actualitat, coneixent tots els elements arquitectònics de la Corona d'Aragó. Tot això a través de diferents visites guiades per a no perdre cap detall de tots els tresors que s'amaguen en aquest meravellós lloc. El Palau Ducal dels Borja de Gandia va ser declarat Bé d'Interés Cultural en 1964 i és un dels edificis més emblemàtics del patrimoni històric valencià.

La seua situació és clau. En ple centre històric, aquest edifici ha sigut testimoni de la història de Gandia pràcticament des del seu naixement. Visitar el Palau Ducal és enamorar-se de la seua arquitectura i dels diferents estils que la conformen.

Trobem vestigis del primitiu palau gòtic dels segles XIV i XV, també elements renaixentistes del segle XVI, ampliacions barroques pròpies del segle XVII i XVIII i, finalment, reconstruccions neogòtiques de finals del segle XIX i principis del XX.

A més de les visites guiades podràs gaudir en primera persona de tot el que es va viure a l'interior del Palau Ducal a través d'una visita teatralitzada. I, a més, consulta l'agenda cultural, perquè podràs trobar diferents activitats perquè la teua experiència siga més completa encara.

Arquitectura, història, art… tot un patrimoni a l'abast de la teua mà al Palau Ducal dels Borja de Gandia.