Galeria Multimèdia

Descobreix una de les platges més extenses de la costa valenciana. La platja Nord de Gandia t'ofereix un paisatge espectacular.

Gandia compta amb una platja que és una autèntica enveja per a molts: la platja del Nord. Té una extensió de més de 3 quilòmetres i una superfície de 300.000 m²: acull cada any a milers de veïns i turistes que volen gaudir d'unes vistes de luxe al Mediterrani.

L'arena de la platja Nord és fina, i les aigües són netes i cristal·lines: és perfecta per a un bany refrescant quan les temperatures pugen.

Si per alguna cosa destaca també la platja nord de Gandia és pels seus serveis. Hi trobaràs de tot: passarel·les, dutxes, rentapeus, lloguer d'ombrel·les i hamaques, socorristes repartits pel recorregut de la platja i quiosquets on prendre alguna cosa i passar una bona estona. És una platja accessible, des de les seues passarel·les adaptades fins a les cadires amfíbies; hi ha zones de bany adaptades per a persones amb mobilitat reduïda.

L'oci a la platja nord de Gandia destaca per la seua diversitat: trobaràs al costat de la platja Nord un llarg passeig marítim replet de botigues, gelateries, restaurants, bars i també algun pub i discoteca. Tu tries el pla! Pots anar-hi amb bicicleta o patinet pel passeig, tens el teu propi carril.

És una platja urbana envoltada d'apartaments; hi tens una gran oferta d'allotjaments per a estar prop de la Platja Nord i passar-te els dies prenent el sol i gaudint del millor ambient. Et convidem a provar-ho!

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
Accessible Q ICTE Calidad ISO 14001 Reglament EMAs Bandera Blava ISO 9001
# SERVEIS
Juegos Deportivos Playa Urbana Parking Acceso Persona Movilidad Reducida Camping Parada Taxi Lavapies FFCC Windsurf Tourist Info Servicios WC Estado del Mar Cruz Roja Vela Accesible Plataforma Flotantes Parada Bus/Taxi Restaurante Pasarelas Playa Abierta Hoteles Mostra'n més Amaga