Galeria Multimèdia

Descobreix una de les platges més extenses de la costa valenciana. La platja Nord de Gandia t'ofereix un paisatge espectacular.

Gandia compta amb una platja que és una autèntica enveja per a molts: la platja del Nord. Té una extensió de més de 3 quilòmetres i una superfície de 300.000 m²: acull cada any a milers de veïns i turistes que volen gaudir d'unes vistes de luxe al Mediterrani.

L'arena de la platja Nord és fina, i les aigües són netes i cristal·lines: és perfecta per a un bany refrescant quan les temperatures pugen. Aquesta platja té l'honor d'haver aconseguit durant 30 anys i de manera ininterrompuda el certificat de Bandera Blava, un reconeixement que certifica la qualitat, seguretat i bona gestió del conjunt.

Si per alguna cosa destaca també la platja nord de Gandia és pels seus serveis. Hi trobaràs de tot: passarel·les, dutxes, rentapeus, lloguer d'ombrel·les i hamaques, socorristes repartits pel recorregut de la platja i quiosquets on prendre alguna cosa i passar una bona estona. És una platja accessible, des de les seues passarel·les adaptades fins a les cadires amfíbies; hi ha zones de bany adaptades per a persones amb mobilitat reduïda.

L'oci a la platja nord de Gandia destaca per la seua diversitat: trobaràs al costat de la platja Nord un llarg passeig marítim replet de botigues, gelateries, restaurants, bars i també algun pub i discoteca. Tu tries el pla! Pots anar-hi amb bicicleta o patinet pel passeig, tens el teu propi carril.

És una platja urbana envoltada d'apartaments; hi tens una gran oferta d'allotjaments per a estar prop de la Platja Nord i passar-te els dies prenent el sol i gaudint del millor ambient. Et convidem a provar-ho!

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
Bandera Blava Reglament EMAs Q ICTE Calidad ISO 9001 Accessible ISO 14001
# SERVEIS
Playa Abierta Windsurf Vela Camping Parada Taxi Plataforma Flotantes Restaurante Acceso Persona Movilidad Reducida Servicios WC Estado del Mar Accesible Pasarelas FFCC Tourist Info Cruz Roja Playa Urbana Juegos Deportivos Bandera Azul Hoteles Lavapies Parada Bus/Taxi Parking Mostra'n més Amaga