Galeria Multimèdia

De dilluns a dissabte de l'última setmana d'agost, gaudeix d'un espectacle extraordinari als carrers de Guadassuar. Estàs convidat a passar-ho en gran amb els seus famosos balls!

Guadassuar s'ompli de bon ambient i diversió durant l'última setmana d'agost. I és que, durant sis dies, els carrers del municipi celebren la seua festa gran, les Danses de Guadassuar, declarades Festes d'Interés Turístic Nacional i Bé d'Interés Cultural.

Cada nit, de dilluns a dissabte, un dels carrers de Guadassuar és l'escenari per al ball. Un escenari que, a més, s'engalana per a l'ocasió. Els veïns, abillats i disfressats, ixen a ballar en parella o en grups al ritme dels concordes dels instruments que donen vida a la música.

Abans d'aquest ball i del sopar, realitzen una cercavila per on tindrà lloc la dansa d'aqueixa nit. Després del sopar, repeteixen la desfilada en sentit contrari i, a continuació, comencen a eixir els grups de ballarins des d'una casa. Quan el goig ha començat, conviden als veïns al fet que s'unisquen al ball. És, llavors, quan comença la Dansa, que recorre el carrer en tots dos sentits.

Són uns dies molt divertits en els quals val la pena visitar Guadassuar. Et vens?


*És recomanable consultar prèviament la informació de l'esdeveniment.

Més informació
Horari

l'última setmana sencera d'agost

Data d'inici

21/08/2023

Data finalització

27/08/2023

Tipus d'interès

Interés turístic