Galeria Multimèdia

Jalance és un racó de València que et sorprendrà. Descobreix llocs amb encant com l'Ermita de Sant Miquel.

Jalance és una destinació de l'interior de la província de València que presumeix d'un ambient encantador gràcies a les seues fonts, els seus paratges naturals, els seus monuments i la seua gent. Pots descobrir part de la seua història tan sols passejant pel municipi i gaudint de la naturalesa en estat pur gràcies a les seues rutes senderistes.

L'Ermita de Sant Miquel és un dels llocs que val la pena visitar. Es troba a la part alta de la Muntanya Calvari i hi podem arribar seguint el via crucis. Des d'ahí a dalt podràs contemplar unes boniques vistes i un agradable paratge. Aquest edifici va ser construït en 1880, segons ho testifica una inscripció a la porta. Es tracta d'una ermita d'un sol cos cobert amb una cúpula central de mitja taronja.

Un altre dels edificis que cal visitar per a conéixer part de la història d'aquest municipi és el seu castell. A més, si t'agraden les rutes, podràs descobrir una gran joia de la naturalesa, com és la Cova de Don Juan, i el recorregut replet d'estalactites i estalagmites, o les Pintures Rupestres de Jalance. Veure aquestes últimes serà com viatjar en el temps, ja que tenen més de 7000 anys.

T'has quedat amb ganes de més? Només has d'endinsar-te en l'interior de la Comunitat Valenciana i deixar-te sorprendre!