Galeria Multimèdia

Descobreix una bonica ermita envoltada d'un parc genial a Llíria, un passeig o excursió inoblidable!

La Ermita de San Vicente, Ermita de Sant Vicent a Llíria, a la comarca de El Camp de Túria a València, és un bonic enclavament que no pots deixar de visitar. Es troba en un parc fins al qual arriba una romeria cada any, en el diumenge següent al Dilluns de Pasqua! Conta la llegenda que Sant Vicent Ferrer va fer un miracle en aquest paratge en 1410. A conseqüència d'això, es va erigir una ermita, més antiga que l'actual.

Per a arribar a l'actual Ermita de Sant Vicent deixem passar uns segles, i en 1750 es pren la decisió de derrocar l'antiga i construir l'actual, en estil barroc i amb elements ja del neoclassicisme. Un edifici senzill però amb molt d'encant que has de visitar.

La història de l'enclavament on es troba l'Ermita de Sant Vicent inclou ermitans, frares franciscans i trinitaris, casernes de cavalleria durant la Guerra Civil... Es tracta d'un lloc amb molt a contar! A més, està envoltat d'una zona paisatgísticament molt interessant i pot ser una gran destinació per a un pícnic en família. El berenar sap molt millor en entorns com aquest! Aquest monument a Llíria està envoltat d'un parc amb instal·lacions genials, així que visitar-lo en una senzilla excursió o passeig ha d'estar en la teua llista de coses a fer a Llíria. Pren-ne bona nota!

Més informació
Horari

Domingos y festivos de 11.00 a 14.00 h.