Blogs en video

Descobreix un lloc que conserva l'essència de l'horta al voltant de València on passejar o pedalar pel pla litoral banyat per la brisa del Mediterrani. Apunta aquesta destinació!

Massalfassar és un municipi de l’Horta Nord molt ben comunicat amb València que pot ser un lloc estratègic des de el qual visitar l’origen de l’orxata, ya que els seus camps de xufa estan protegits per la denominació d'origen d'aquesta delícia. Anota tot el que cal veure i gaudir!

Massalfassar: què veure

Massalfassar, a la província de València, a més de comptar amb una platja amb dunes i una mescla d'arena i grava, d'accés fàcil i amb lavabos i zona infantil, és una població tranquil·la situada a la planícia de l'horta al voltant de València. Així que els amants del cicloturisme en pla estan d'enhorabona i podran gaudir d'un agradable passeig sense massa esforç i acompanyats de la brisa marina.

Al seu nucli urbà, no has de deixar de visitar l'Església Parroquial de Sant Llorenç Màrtir, un antic temple del segle XV recentment ampliat amb un campanar de planta quadrada. També tenen molt d’interés l'antic safareig i font, una mica allunyats de l'entramat urbà, i un antic assecador de cebes al camí de l'estació, una edificació que antany podies trobar a la zona de l'horta.

Massalfassar viu amb intensitat i prepara amb cura les seues festes, sent memorables les de sant Antoni Abat al gener, que se celebren talant un gran arbre que se situarà a la plaça. Acompanyats d'una alegre xaranga, els festers reparteixen ciris i estampes, i conviden als participants a presenciar una “cordà”, una solta de coets i altres focs artificials. Es manté la tradició d'aquestes localitats de l'horta de beneir els animals de labor i domèstics, en un acte tan entranyable que segur que t'encantarà, i podràs degustar un magnífic arròs amb fesols i naps

També pots anotar en la teua agenda de festes de Massalfassar les patronals a l'agost, on gaudir de música al carrer, cavalcada i disfresses. Anota aquesta destinació en la teua pròxima escapada a València! 

Troba

Nom
Tipus
Hotels
Compres
Empreses de turisme actiu
Festes

Propostes de viatge