Galeria Multimèdia

Descobreix el valor de les troballes trobades a Moixent en aquest complet museu, on aprendràs molt sobre la història d'un bon nombre de civilitzacions.
Més informació
Horari

Matins de dimecres a divendres concertar visita prèviament.
Dissabtes, de 10.00 a 13.30h. i de 16.30 a 18.30h.
Diumenges i festius, de 10.00 a 13.30 h.

* Tancat els dies 24, 25 i 31 de desembre, 1 i 6 de gener.

Una altra informació

Comparteix dependències amb la Tourist Info Moixent

Preu

Entrada gratuïta

El Museu Arqueològic de Moixent és el lloc perfecte per a realitzar un autèntic viatge en el temps, des d'èpoques molt remotes fins a cultures que ens són més familiars.

Moixent és terra de grans vins i també de grans descobriments arqueològics, així que sempre serà una gran idea incloure una visita a aquest museu arqueològic a Moixent en el teu itinerari de turisme rural per la zona a la recerca de senderes de gran bellesa o d'experiències més emocionants com l'espeleologia.

El Museu Arqueològic de Moixent es distribueix en quatre blocs temàtics, dedicats respectivament a la prehistòria, l'etapa ibera, el món romà i l'edat mitjana.

Comença la seua exposició parlant-nos del període Neolític, que va transcórrer entre l'any 5000 i 3000 a. C. i del qual s'han trobat diversos enclavaments amb restes a Moixent: el de la Casa Fons, la Cova del Serruig, l'Altet dels Pepes, el Castell de Moixent i el Castellaret de Dalt.

En passar a l'etapa ibera, es deté especialment en el jaciment de La Bastida de les Alcusses, donde en el siglo IV a.C. existió un asentamiento y de donde procede el famoso Guerrer de Moixent, hoy en el Museo Arqueológico de València. La necrópolis del Corral de Saus es otra gran fuente del patrimonio expuesto en el Museo Arqueológico de Moixent perteneciente a esta civilización.

Después viajarás a épocas romanas, de las que se han encontrado interesantes restos, y terminarás en la Edad Media. ¡Es una parada obligatoria si te estás preguntando qué hacer en Mogente y un lugar mágico en el que asombrarte con nuestro pasado!


on en el segle IV a. C. va existir un assentament i d'on procedeix el famós Guerrer de Moixent, hui al Museu Arqueològic de València. La necròpoli del Corral de Saus és una altra gran font del patrimoni exposat al Museu Arqueològic de Moixent i que pertany a aquesta civilització.

Després viatjaràs a èpoques romanes, de les quals s'han trobat interessants restes, i acabaràs en l'Edat mitjana. És una parada obligatòria si et preguntes què fer a Moixent, i un lloc màgic en el qual sorprendre't amb el nostre passat!